Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

plans for christmas break

Tänään treffailin S-kaason kanssa ja juoruilun lomassa tuli puheeksi myös joululoma ja sitä kautta minun ja sulhon suuret suunnitelmat oman joululomamme varalle. Olemme nimittäin miettineet, että tekisimme -tai ainakin aloittaisimme, kutsukorttien värkkäämisen joululoman aikana. Tämä siitä syystä, että joululoma saattaa hyvinkin olla ainoa yhteinen lomamme ennen kesälomia. Joten mikä sen parempi tapa kuluttaa tylsiä joulun välipäiviä neljän seinän sisällä kuin tehdä kutsukortteja häihimme!? :)

Kerroin siis S-kaasolle ideastamme ja siitä päädyimme tarkastelemaan kutsukorttimallia sekä minun kokeiluversiota siitä (teemme siis Now&Forever kokoelman Christina-kutsukortin mallia jäljitellen itse omat kutsukorttimme). Hän vakuutti minulle, joka siis EN ole mikään askartelun ammattilainen, että kortit saadaan itse tehtyä ja aika lailla alkuperäisen Christina-kutsukortin näköisiksi. Jipii, ei siis muuta kuin kartonki- ja muille askartelutarvikeostoksille!


Meillä on sulhasen kanssa sellainen periaate -koskien ainakin kaikenlaista hääväkertämistä, kuten kutsu-, paikka- ja menukortteja- että ilmoitamme luottoväellemme (no okei, kaasoille, koska bestmanit ei välttämättä ole kovin innokkaita askartelijoita) kun aiomme aloittaa kunkin projektin. Emme aio pakottaa ketään bridezillamaisesti tulemaan hiki hatussa väkisin askartelutalkoisiin, vaan mikäli henkilö itse tahtoo tulla, niin on täysin tervetullut talkoisiin mukaan auttamaan. Näin ei kenellekään pitäisi jäädä pahaa makua suuhun, kun ketään ei kiristetä, painosteta tai vihjailla tulemaan avuksi. Kyllähän ne kortit varmaan valmistuisivat pelkästään minun ja sulhon käsistäkin, mutta mitä suurempi talkooporukka, sitä nopeammin ja mukavammin kortit valmistuvat.

Nyt herkuttelemaan sulhasen kanssa sunnuntai-illan kunniaksi ja käpertymään lämpimälle sohvalle tv:n ääreen häistä haaveilemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti