Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 26. syyskuuta 2011

Farewell

Täytyy varmaan myöntää tässä vaiheessa syksyä, että hääblogini on tullut nyt tiensä päähän ja saavuttanut tavoitteensa; häiden valmistelusta ja kaikesta siihen liittyvästä (ja ehkä vähän aiheen vierestäkin) sekä tietysti itse häistä kertomisen, haaveilemisen, suunnittelemisen ja toteuttamisen.

Toivon mukaan te lukijat (niin rekisteröityneet kuin muutamat ystävät ja sukulaisetkin) olette viihtyneet hääblogini sivuilla ja ehkäpä muutama kanssa-morsiamista on saanut joitain käyttökelpoisia vinkkejäkin täältä. :)

Surkuhan tätä hääblogia on lopetella, enkä oikein tiedä mitä sanoisin, kun en oikein tiedä, kuinka blogi oikeaoppisesti lopetetaan. Enkä muutenkaan ole kovin kokenut jäähyvästelijä. Onneksi ei kuitenkaan lopullisia jäähyväisiä tarvitse toivotella, sillä jään lukemaan hääblogejanne toisen blogini kautta. Ehkäpä tekin löydätte tienne minun Dawn -blogiini, niin jutut voivat yhä jatkua puolin ja toisin. :) En olisi uskonutkaan, että täältä blogimaailmasta voisi löytyä näin ihania ja tsemppaavia ihmisiä, kiitos teille kaikista ihanista kommenteista ja siitä, että olette olleet mukana tässä suuressa ja tärkeässä projektissa nimeltä häät! ♥

Ever Ours kiittää ja kuittaa.Ever mine,
Ever thine,
Ever ours.

4 kommenttia:

 1. Kiitos hyvistä vinkeistä & ihanista postauksista :) Siirryn ehdottomasti uuden blogin puolelle seurailemaan!

  VastaaPoista
 2. Kiitos häidenne jakamisesta kanssamme. :) Varmasti on tullut paljon hyviä vinkkejä muillekin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogistasi, paljon kauniita juttuja ja ihania vinkkejä - tällaisia hääblogien pitäisikin olla! Haikeaa varmasti lopettaa, minä jatkan ilman muuta uuden blogisi lukijana.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon! <3 Ja ihana kuulla, että muutkin on saanut iloa (ja toimivia vinkkejä) hääblogistani. :)

  VastaaPoista