Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

tiistai 13. syyskuuta 2011

Häähumun jälkimaininkeja

Häistä alkaa nyt olla jo yli kuukausi aikaa. Ajatukset ja fiilikset on vieläkin aika ajoin häissä ja häihin liittyneissä tunnelmissa. Olo on myös odottava, sillä häävideo (lopullinen versio) ja kiitoskortit eivät ole vielä saapuneet hyppysiimme. Aikeissa on myös teettää jostain (kun vain osaisi valita ja saisi budjetin kuntoon!) hääpotretista suuri canvas-taulu olohuoneemme seinälle. Tietenkin myös perinteisiä valokuvia aiomme kehittää ja ne on luonnollisesti järjestettävä ja kiinnitettävä hääalbumiimme. Tarkoituksena olisi myös alkaa myymään häärekvisiittaa; lähinnä tuikkukippoja ja kynttilälaseja sekä muutama maljakko.

Eli touhua hääasioiden parissa riittää siis vieläkin! Mitään konkreettista kerrottavaa ja jaettavaa tänne hääblogiin ei kuitenkaan taida enää kovin paljon olla. Olen niin kovasti tykästynyt tähän bloggailuun ja blogien maailmaan sekä teidän lukijoiden blogien lukemiseen, että hääblogista luopuminen on melkoisen vaikeaa. Mutta - TATTADADAA- luopumistyötä helpottanee hieman se, että bloggailuni ei suinkaan lopu tähän! ;D Kyllä vain, näitä mahtavan upeita (...) juttujani voi jatkossakin lueskella, ihmetellä, kauhistella ja kommentoida -joskin aiheet liittyvät enemmän arkielämääni ja sisustusjuttuihin sekä omakotitalo-haaveiluihin. :)

Blogini löytyy TÄÄLTÄ.

Häälaukku pääsi edustamaan seinälle.


Minä jatkanen teidän blogien lukemista ja odotan innolla lähestyviä häitänne ja niiden suunnitteluja -täällä ollaan siis hengessä mukana! :D

Vielä kuitenkin luvassa postaus tai pari tänne hääblogin puolelle, joten en sano vielä hää-hyvästejä! :)

Vihkiraamattu pääsi pöydälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti