Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 5. marraskuuta 2010

Ilmaisia hääjuttuja netissä

Nonniin! Elikäs taas yksi internetin "löytö"! :D Sivustolla Ruffled pääsee lataamaan ilmaisia häihin liittyviä juttuja. Itse löysin sieltä esimerkiksi kätevän Guest List Worksheetin, ihania Bride, Groom ja Just Married door hangereita sekä alustan, jolle voi tehdä seremonian, hääjuhlan sekä hääpäivän aikataulun näyttäväksi niin sanotuksi julisteeksi. Muokkailin siis valmista pohjaa, vaihdoin kuvia ja tekstit muutin suomenkielisiksi ja meidän häiden mukaisiksi. Ajatuksena olis nyt, että sen voisi tulostaa A2:lle ja laittaa esille sisääntulo-ovien lähettyville, samaan kohtaan, mihin tulee myös pöytäkartat. On ollu tosi kiva värkkäillä näitten kanssa, tietokoneella se on niin helppoa! :) Lisäksi sivustolta voi ladata muun muassa erilaisia Save The Date -pohjia, valmiita kutsukorttimalleja, muffinssivuokia ja vaikka mitä! Kannattaa käydä vilkasemassa Ruffled -sivustoa. :)

3 kommenttia:

  1. Hei,

    millä nimellä löysit sen alustan, johon voi tehdä seremonian kulun? Yritin itse sitä löytää sivustolta,ilman menestystä. Muistatko millä nimellä se oli? Sinun blogia on ollut insprivoivaa lukea läpi,löysin tämän nimittäin vasta nyt.
    Onnea valmisteluihin!

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Toivottavasti apua ei tule liian myöhään ja vielä toivottavammin olet löytänyt jo etsimäsi! :D
    Piti itsekin vähän etsiä ennen kuin löysin tämän uudestaan, mutta tässä on linkki: http://ruffledblog.com/templates-galore/

    Siinä on useampi seremonia-alusta, mutta itse käytin tuota "Bi-fold Ceremony Program Template" versiota. Vaihdoin siihen vain tiedot ja tein siitä meidän näköisen. Todella helppoa ja kivan näköisen siitä saa! :)

    Mukava kuulla, että tykkäät lukea blogiani(toivottavasti luet vielä, huolimatta siitä, etten ole huomannut vastata sinulle :D). Lykkyä tykö ja onnea matkaan myös omiin valmisteluihisi (oletin, että olet itsekin matkalla alttarille)! :)

    VastaaPoista
  3. Ilmaisia labeleita löytyy täältä
    http://tuttifruttimagazine.com/etiketit/

    VastaaPoista