Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 1. marraskuuta 2010

Sormusostoksilla sulhasen kanssa

Sulhasen vihkisormus :)
Vihkisormuksia metsästäessä ollaan sulhon kanssa poikettu varmaan triplasti enemmän katsastelemassa sormusta mulle kuin mitä hänelle. Siltikin, tai ehkä juuri siksi, sulhon vihkisormus on löytynyt ja minä vielä etsiskelen ja mietikselen. Tähän ei voi sanoa muuta kuin -MIEHET! Kaikki on niille niin paljon simppelimpää, helpompaa ja yksinkertaisempaa. Epäreilua :D

No, totta kai ollaan kumpikin (myös minä!) innoissaan ja mielissään sulhasen löydöksestä, joka muuten on munkin mielestä älyttömän hieno ja sulholle loistavasti sopiva sormus. Ensin oli ajatuksena pitää sormusta kaupassa ja tilata se ensi vuoden puolella, mutta sitten tähän koruliikkeeseen, josta sormusta voi tilata, tuli sellainen tarjous, jota ei kannattanut olla käyttämättä -sormuksen sai sen verran edullisemmin. Joten lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna haimme siis sulhasen sormuksen sieltä liikkeestä odottelemasta kotiin lipaston laatikkoon odottelemaan. :)

Vieressä oleva kuva ei tee oikeutta sormukselle, sillä se näyttää tooooodella hienolta luonnossa. :) Vihkisormus on Bruno Mayerin mallistosta ja valmistettu kokonaan valkokullasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti