Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

tiistai 2. marraskuuta 2010

Konditorian ja kukkakaupan metsästystä!

Herkullisen ja kauniin näköinen hääkakku!
Olin jotenki kuvitellu, että me oltaisiin tässä vaiheessa (päälle 9kk häihin) kuta kuinki MYÖHÄSSÄ konditorioiden ja kukkakauppojen etsinnän ja valitsemisen kanssa. Onneksi näin ei kuitenkaan ollu, sillä kun sulhasen kanssa käytiin katsastamassa hääkakkua ja muita leivonnaisia ajatellen Kahvila-konditoria Mazarine ja hääkimppua sekä muita hääkukkia ajatellen kukkakauppa Kanerva, kumpikaan paikka ei ollut vielä mennyt meidän hääpäivän osalta. Kuulemma ylipäänsä alkavat ottamaan virallisia varauksia vastaan vasta ensi vuoden keväällä. :O Eivät kuitenkaan nauraneet meitä ulos ku käytiin jo tässä vaiheessa katsastamassa liikkeet :D



Ihanan suklaisia!
Mazarinessa palvelu oli erinomaista, joskaan leivonnaisia ei valmisteta paikan päällä eikä itse kondiittoriakaan näe kahvila-konditoriassa paikan päällä. Hääkakkutoiveet sun muut kulkisivat siis välikäden kautta. Mazarinen sijainti oli loistava, sillä paikka on keskustassa, aivan kiven heiton päässä mahdollisesta kukkakaupastamme, Kanervasta.

Kukkakauppa Kanerva on (tietääkseni) Oulun tunnetuin ja suosituin kukkakauppa ja todellakin erikoistunut ja perehtynyt häihin tarvittaviin kimppuihin ja asetelmiin. Itse en tiedä kukista tuon taivaallista, joten päätynemme tähän kukkakauppaan.
Sijaintikin on loistava, vain muutaman sadan metrin päässä juhlapaikasta ja kirkosta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti