Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

torstai 5. toukokuuta 2011

Hääpuku saapui!

Wuhuu, hääpukuni on vihdoinkin saapunut hääliikkeeseen! :) Kävimme äitini kanssa katsastamassa puvun (äiskä ei ollut vielä nähnyt koko pukua, joten häntä varmaan jännitti enemmän kuin minua!) ja sovittamassa sitä. Paikalla oli myös Morsiusateljee Katariinan tilaama ompelija, jonka kanssa katsoimme pukuun tarvittavat muutokset. Oli melko karua ja jollain tapaa huvittavaakin, kun ompelija tarttui ratkojaan ja alkoi vain ronskisti ratkomaan pukuani! :D Minulle tilatun hääpuvun koko oli täysin oikea, mutta koska on kyse merenneitomallisesta (=tiukasta ja ihoa myötäilevästä) puvusta, pitää joitain muutoksia tehdä, jotta se istuu (ja mahtuu :D) hyvin minulle. Puvun taakse tehdään myös pieni nappi ja laahukseen lenkki, jotta piiiiitkän laahuksen voi sitten välillä ainakin kiinnittää taakse "pois tieltä".

Kyllähän se minuakin vähän jännitti saada monen kuukauden odottelun jälkeen The Hääpuku takaisin päälle. Onneksi se kuitenkin näytti yhtä ihanalta ja kauniilta kuin ennenkin -jos ei jopa ihanammalta, olihan se tällä kertaa oikean kokoinen eikä numeroa liian iso niinkuin sovituskerralla!

Nyt sitten odottelen pari viikkoa, että puvustani tehdään 100% juuri minulle sopiva ja hyvin istuva. Sitten haen sen varmaankin kotiini odottelemaan hääpäivää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti