Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

tiistai 24. toukokuuta 2011

Kiire - vaan ei hääjuttujen takia

Jjep jep, kiirettä on toden totta pitänyt! Toukokuu on ollut tosi hektinen, lähes kaiken energian syövä ja työntäyteinen. Olen samaan aikaan ollut sekä täysipäiväinen opettaja että täysipäiväinen opiskelija. Hommia on siis riittänyt vähän liiaksikin asti, mutta tällä viikolla alkaa jo viimeinkin helpottamaan ja stressi vähenemään, joten ehtii suoda ajatuksia vähän hääjutuillekin! :)

Kiireiden keskellä en ole ehtinyt ajatella - saati sitten tehdä, mitään konkreettista häihin liittyvää. Ja onneksi hääsuunnittelut ja -toteutukset ovat olleet sen verran hyvällä mallilla, ettei ole tarvinnut stressata niistä ollenkaan.
Viime viikonloppuna käytiin sulhon kanssa mun kummitätin ja hänen miehensä luona, joiden ravintolasta tulee siis ruuat meidän häihin. Saimme tosi hyvin viimeisteltyä hääpäivän menun, johon siis kuuluvat alkupalat, alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka ja iltapala. Muutamia ruoka-aineksia emme vielä osanneet päättää (lähinnä siksi, ettemme ole maistaneet kyseisiä ruokia ennen), ja olemmekin kesäkuun alussa menossa puutalkoisiin kummitädilleni ja samalla syömään ja maistelemaan häihin ehdolla olevia ruokia. :)

Seuraavaksi häiden To Do -listalla olis hääalusvaatteiden täydennystä, hiuskorun metsästystä (ajattelin sitten kuitenkin, että koitan etsiä ja ostaa sen täältä kaupoista, enkä netistä), korvakorujen etsintää ja häämusiikin valikointia ja lajittelua sekä kuuntelemista (lähinnä läpi kuuntelua siitä syystä, jos olenkin vahingossa laittanut "hempeän musiikin" kohdalle heviä tms. :D). Tässä muutamia "ihan kivoja" häihin sopivia korvakoruja, joita olen Suomesta bongannut:

Kalevala Kielo (olisivat täydelliset ilman noita roikkuvia "kelloja")


Lumoava Pihla


Lumoava Rauha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti