Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 27. toukokuuta 2011

Polttariuni

Näin viime yönä melko, hmm, hulvattoman unen koskien omia polttareitani. En muista siitä varmaan ihan kaikkea, mutta muutamia hauskoja pätkiä kylläkin:

Polttarit alkoivat sillä, että vanha luokkakaverini Antti (jonka kanssa en ole ollut vuosiin tekemisissä!?!) tuli hakemaan minua jostain (?) ja vei meidät jollekin ihme ympyräradalle (joka oli jonkun rakennuksen sisällä). Siinä sitä sitten piti kävellä ympyrää niin kauan, että Antti sai merkin puhelimeensa tytöiltä, että on aika siirtyä polttareiden seuraavaan vaiheeseen.

Antti vei minut jonkin tavaratalon pienen naisten wc:n ovelle ja jätti minut siihen. Ovi avautui, ja wc:stä minut tempaisivat sisälle ystäväni Neea ja Titta (muitakin siellä oli, mutten muista keitä). Sitten alkoi hurja "muodonmuutos". Kampaaja-ystäväni Neea otti jonkin ihme härvelin esiin, jolla hän alkoi työstämään kuontaloani. Mieleeni jäi unessa hänen hauska kommenttinsa "Meidän pittää ottaa sulta kyllä tuosta huulien yläpuolelta kans, ku sulla näköjään kasvaa siinä ruskeet viikset".. :D

"Muodonmuutoksen" jälkeen, joka loppujen lopuksi oli ilmeisesti vain jokin karvojenpoistoepisodi, menimme johonkin makuuhuoneeseen tyttöporukalla pötköttelemään. Ilmeisesti rauhalliseksi ja rentouttavaksi tuokioksi tarkoitettu tilanne meni oudoksi, kun yhtäkkiä kaikki hiljenivät ja näyttivät vaivaantuneilta, kun kukaan ei keksinyt puhuttavaa. Tiedättehän, tilanne, jossa on ihmisiä jotka eivät tunne toisiaan ja ilmassa leijuu kiusaantuneisuus? Jostain syystä minun ja vanhojen hyvien ystävieni välille kehkeytyi tällainen kiusaantunut ilmapiiri.

En kuitenkaan kauaa ehtinyt miettiä tai analysoida tätä omituisuutta, kun minua jo lähdettiin kiidättämään lentokentälle. Mukaan koneeseen oli tulossa vain pari ystävää (polttariporukka oli siis jakautunut kahteen eri kaupunkiin), mm. Iida. Lensimme Helsinkiin (ilmeisesti) ja siellä vastassa meitä oli Iidan jumppakollega ja hänen jumppakollegansa. He olivat juuri aloittamassa suurta jumppatapahtumaa lavalla, ihmisten keskellä ja he halusivat minun liittyvän joukkoon. En ilmeisesti ehtinyt tajuta, haluttiinko minut jumppaamaan vai jumppauttamaan ihmisiä. :D Siinä vaiheessa taisinkin sitten jo herätä. Oli kyllä makiat naurut siinä aamutuimaan, kun kelasin polttariunta läpi! :D

Siellä yläilmoissa sitä viime yönä lenneltiin kohti polttareita! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti