Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

sunnuntai 7. elokuuta 2011

Busy busy!

Melko kiireinen viikko takana, huhh. Viime päiviin on mahtunu niin koemeikki ja -kampaus, hääpuvun kenraalisovitus, hiusten värjäys, kirkkoharjoitukset ja kihlajaispäivä.

Meikki oli ihana ja ihan turhaan sitä jännitin etukäteen; mua ei siis meikattu rokkarin näköiseksi eikä liioin tätimäiseksekään, vaan juuri sopivan juhlavan ja laittautuneen näköiseksi. :)

Koekampauksia nyt on tehty jo useampi tässä kevään ja kesän mittaan, mutta tämä viimeinen versio näytti superhyvältä ja hienolta!

Hääpuku mahtui onneksi päälle eikä tuntunut kiristävän tai puristavan aiempia sovituksia enempää (ainakin mun hääpuku kiristää ja puristaa vähäsen jo ihan mallinsakin puolesta). S-kaaso vähän korjaili hääpukua, siitä oli himskatti soikoon yks laskos "irronnu", ilmeisesti liian hepposten ompeleiden takia. Hääpukuni sai muitakin pieniä korjauksia taitavan S-kaason hyppysissä.

Hiukset sai väriä lähinnä tyveen ja häätukkani on siis tummanruskea. :) Kirkkoharjoitukset meni hyvin, vaikkakin jännitys kasvoi melkoisesti siellä PIIIIIIIITKÄLLÄ käytävällä kävellessä ensin iskän ja sitten sulhon käsipuolessa. Kyllä tärisytti ja vapisutti -mutta se kuulunee asiaan. ;D

Meillä oli perjantaina kihlajaispäivä, jota emme näiden häätouhujen keskellä ole kovinkaan noteeraaneet. Sovimme, ettei hankita lahjoja toisillemme, koska häät on niin lähellä. En muutenkaan odottanut mitään sen ihmeempää kihlajaisten juhlimista, joten olin melkoisen yllättynyt kun kirkkoharjoituksista kotiin tultuamme sulho nosti keittiön pöydälle kuoharilasit, mun herkun; vadelmakorin sekä pienen lahjan. Myönnettäköön, että tuli vähän huono omatunto, kun en itse ollut mitään hankkinut sulholle, mutta en onneksi jääny sitä koko loppuillaksi miettimään, kun lahjapaketista paljastui ihanat korvakorut ja ihastelin sitten niitä koko illan. <3




Perjantaina 5.8.2011 tuli 4 vuotta täyteen kihloissa olemista! <3
Tarkkasilmäinen voi huomata alimmassa kuvassa kimaltelevan kihlasormukseni; voi että se on kiiltänyt ja kimaltanyt sen jälkeen, kun sain sen takaisin kiillotuksesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti