Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 12. elokuuta 2011

Juhlapaikan koristelu

What a day! Tänään oli siis vuorossa hääjuhlapaikan koristelu. Pääsimme aloittamaan tavaroiden ja pöytien kantamisen saliin klo 14.30. Mukana oli paaaaaaaljon ihania ihmisiä auttamassa minua ja sulhoa, joten saimme melko ripeällä tahdilla kaiken valmiiksi. Olin ihan äimän käkenä, kun kysyin jossain vaiheessa A-kaasolta, paljonko kello on eikä se ollut vielä paljon mitään! Olimme siinä vaiheessa saaneet jo melkein kaiken tehtyä. :D Olimme sulhon kanssa molemmat varautuneet siihen, että koristellessa ja laitellessa voi hyvinkin mennä iltaan asti, joten luonnollisesti olimme todella iloisesti yllättyneitä, että pääsimme ajoissa kotiin laittamaan ruokaa ja rauhoittumaan huomista varten.

Hääjuhlapaikasta tuli tosi hieno ja meidän näköinen -myös hääauto (joka tuunattiin tänään aamulla S-kaason johdolla) näyttää makeelta! :)

Päivä sujui siis kiireestä ja tohinasta huolimatta hyvin. Mulla on selkä ja niskat melko jumissa (en ole ehtinyt urheilemaan tavallista liikuntamäärääni), mutta onneksi sulho osaa hieroa, niin jospa sitä ei huomenna olisi aivan jumissa.



Mitenhän sitä saa illalla unen päästä kiinni?!?

3 kommenttia:

  1. Onnentäyteistä hääpäivää! Stressit on stressattu, nyt nauttikaa ♥

    VastaaPoista
  2. Voi miten huikean jännittävää ♥

    VastaaPoista
  3. Viettäkäähän mukava päivä huomenna :)

    VastaaPoista