Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

tiistai 9. elokuuta 2011

Kynnet hääkunnossa :)

Maanantaina tein neitsyt-matkani kynsistudioon ja sain ihka ensimmäisen kerran elämässäni hienot, laitetut, kynnet! :) Kauniit on ja juurikin sellaiset, jotka halusinkin; yksinkertaisen tyylikkäät ranskalaiset ja pisteenä iin päälle pari koristetta vasemman nimettömän kynnessä. <3




EDIT: Mainittakoon vielä, että kynnet on tarkoituksella noin lyhyet -ne tehtiin mun omiin kynsiin (tietty paikkailtiin muutamat "epäkohdat" tipeillä :D). Semmoset piiitkät kynnet (joita siellä oli näytillä ja tarjolla ihan mielin määrin) ei oo ihan se mun juttu (ainakaan vielä), joten tämmöset lyhyemmät ja yksinkertaiset on just passelit meikä-morsiamelle. :)

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuollaiset lyhyemmät on myös paljon tyylikkäämmät, kuin sellaiset piiiiiiitkät kynnet.

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet! Just jotain ton tyylistä olen itsekin ajatellut. Onhan se kiva pystyä itse vaikka laittaan sukkahousut :DD Jos on superpitkät kynnet voi olla aika haastavaa.

    -heidi

    VastaaPoista
  3. nää on niin sun tyyliset <3

    kokemusta pitkistä (rakenne)kynsistä.. helepompo ne sukkikset niillä on laittaa entä omilla pitkillä ;) itellä ainaki himpun verran paksummat kärjet kynsisä rakenteilla joten niillä just ei saa halaki niitä. tai en nyt tiijä kuin pitkä mielesä, mutta itelläni siis pitemmät olleet ku näissä kuvissa.
    (marisa määki kävin nyt laittaan, oisko jopa samanmittaset nää uuet ku sulla täsä) :))

    VastaaPoista