Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 22. elokuuta 2011

Huomenlahjat

Sekä minä että sulho halusimme antaa toisillemme huomenlahjat. Sovimme yhdessä tietyn summan, jonka ympärillä huomenlahjan hankinnassa voi liikkua. Minulle tuotti ainakin melkoisesti vaikeuksia keksiä sulholle hyvä lahja. En halunnut hankkia hänelle mitään sellaista, mitä annan hänelle synttäri- ja joululahjoiksi. Ajattelin, että koska voin antaa sulholleni huomenlahjan vain yhden ainoan kerran, enkä joka vuosi niinkuin synttärilahjan, sen täytyy olla huippuhyvä ja erilainen.
Ensimmäinen ideani huomenlahjaksi oli huippuhyvä ja erilainen: Ajattelin ostaa jääkiekkoa koko elämänsä harrastaneelle sulholleni lahjaksi liput pariin Suomen peliin vuoden 2012 MM-otteluun. Olin jo suunnitellut koko jutun; Menisimme neljästään J-bestmanin ja S-kaason kanssa Helsinkiin muutamaksi päiväksi. Sulho ja hänen J-bestmaninsa kävisivät matseissa ja minä ja S-kaaso hengailisimme (=shoppailisimme) sillä välin. Muun ajan pitäisimme yhdessä hauskaa ja rentoutuisimme. MUTTA. Tästä suunnitelmastani tietämätön sulhon isä soitti eräänä päivänä ja kysyi, lähtisikö sulho hänen kanssaan MM-ottelun loppupelejä katsomaan Helsinkiin ensi vuonna......... Sulho tietenkin aavistamatta suunnitelmistani suostui samantien ja oli aivan innoissaan. Ei tarvinne kertoa, kuinka huono kyseinen päivä oli minulle, kun yritin olla innoissaan sulhon puolesta ja samalla nieleskelin turhautumisen kyyneleitä. No, sieltä pohjamudista kuitenkin noustiin :D ja kesän edetessä sain kuin sainkin uusia ideoita. Helppoa se ei kuitenkaan ensimmäisen idean mönkään mentyä ollut ja pohdiskelin muun muassa M-ystäväni kanssa kaikenlaisia mahdollisia lahjaideoita. Välillä meinasin todella turhautua, kun en millään meinannut keksiä jotain, mistä sulho todella tykkäisi.

Lopputulos on kuitenkin mitä parhain ja vaikka lahja koostuukin useasta eri osasta, ne ovat kaikki sellaisia, joista sulho pitää, joita hän on toivonut ja jotka tuovat piristystä arkeen ja jäävät hänelle konkreettisena muistona häistä/huomenlahjasta. Tässä vähän sulhon lahjapaketin sisältöä:

Sulhon piti ratkaista muutama arvoitus ennen kuin sai luvan aukaista paketin ;)

Boksin kauan odotettu sisältö, tadaa!

Nahkainen kynä- yms.tarviketeline työpöydälle + piilopullo :D

Kihloihin mentyämme hankin sulholle grillausessun, jossa luki: "Unelmien avomies". Nyt oli vuorossa hihaton t-paita tekstillä "Unelmien aviomies".


Nahkainen kirjeteline (laskuille :D) työpöydälle.

Viskilasi sulhon tykkäämien jekkubatterien nauttimista varten.

SingStar -peli!

Paljon urheilevalla pittää olla kunnon urheilusukat.

Läppäri kulkee nyt kätevämmin mukana töissä ja koulussa.

Kun minä hankin sulholle monta "pientä" lahjaa, oli sulho puolestaan hankkinut minulle pari arvokasta, suurempaa, lahjaa. Minun antamani lahjat olivat konkreettisia, muistoksi jääviä, kun taas sulhon antamat lahjat olivat suurin osa kokemus- ja elämyslahjoja. Olin aivan otettu, kun sain omat huomenlahjani, sulho oli selvästi nähnyt vaivaa niiden miettimiseen ja toteuttamiseen. <3

Minun huomenlahjapaketti, iiiks!


Tällainen vihkonen löytyi huomenlahjapaketista ja kun sen avasi..

...löytyi sieltä lahjakortti itse valitsemaani hemmotteluhoitoon..

..ja liput kansainväliseen balettiesitykseen Helsinkiin, eturiviin!!! <3

Lisäksi huomenlahjapaketista löytyi muki, johon oli painettu kuva meistä ja teksti, jonka piti olla "Ever ours", mutta joka jostain syystä olikin "Ever ouer".. Uuups! :D No, muki vaihtoon ja sitten voin alkaa nauttimaan aamuteeni siitä. :) Balettiliput oli ihan huippu lahja, koska olen harrastanut nuorempana 7 vuotta balettia ja halunnut aina nähdä jonkin oikean balettiesityksen. Ihanaa!

Nautiskelimme huomenlahjoista ja rauhallisesta aamusta sviitissämme yli puolenpäivän. Ihanan aamiaisen jälkeen saunoimme pitkään ja löhösimme suuressa sängyssä suklaata syöden ja hääpäivän tapahtumia onnellisina muistellen. Sitten pikkuveli R haki meidät hääautolla kotiin ja koko loppupäivä kuluikin häälahjoja availlessa ja onnittelukortteja lukiessa. Seuraavana päivänä suunnistimme mini-honeymoonillemme Ikaalisiin lillumaan ja rentoutumaan kylpylämaailmaan -siitä lisää myöhemmin! :)

Sängyllä oli ruusuja ja yöpöydille sulho oli järkännyt kynttilöitä <3

Pieni olohuoneemme -ja pöytä täynnä herkkuja!

Luksusta: 2 suihkua kylpyhuoneessa :D

Sauna <3

Hedelmälautanen kuului hääsviittiin..

..kuten myös kaunis ruusukimppu.

Sulho huomenlahjan kimpussa.

"Unelmien aviomies" -paidan takaosa :D HONEYMOON!

Namm! Maittava aamiainen sängyssä :)


2 kommenttia:

  1. Saanko kysyä mistä tilasit tuon paidan? Ihan loistava idea! :D

    VastaaPoista
  2. Saa kysyä ja kiitos! :D Täältä sen tilasin (http://www.spreadshirt.fi/) ja siellä sai ihan vapaat kädet paidan suunnittelulle. Vaihtoehtoja materiaaleille ja painatuksille on vaikka kuinka paljon. Tykkäsin kyllä ite tosi paljon ja palvelua oli helppo käyttää eikä hintakaan ollut ihan mahottoman paljon; eli suosittelen! :)

    VastaaPoista