Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

tiistai 6. syyskuuta 2011

Hääpotretit

Tässä nyt nämä sanoisinko ihan että THE HÄÄKUVAT, eli potretit, joista kehitetään kiitoskortteja, canvas-taulu(ja), sun muuta "sälää". Saatiin monipuolisia kuvia (käytiin kahdessa eri paikassa kuvaamassa; puistossa ja rannalla) ja tosissaan onnistuneita otoksia (= kuvia, jotka jopa minä, pieni perfektionisti, kelpuutin hienoiksi kuviksi) tuli yllättävän monta! :)

Perinteinen potretti.



Favourite <3




Favourite <3


Favourite <3





Kuvat: Juha M. Kinnunen

6 kommenttia:

  1. höh, kirjoitin jo yhden kommentin mutta se hävisi jonnekin!

    niin ihania kuvia! ja taidokkaita! toivottavasti meilläkin sitten aikanaan yhtä hyvän näköisiä kuvia ;) ja ilmaan hyppy on mun lemppari <3

    VastaaPoista
  2. kauniita kuvia :) Oma suosikkini on ehdottomasti kuva, jossa olitte jossain sillalla (oliskos ollut kavalkaadin seitsemäs kuva), aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  3. Mielettömän kauniita kuvia, tykkään kanssa ilmaan hypystä :D

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia! Siltakuva myös minunkin suosikkini ja sen yläpuolella oleva vino kuva. Ihanan erilaisia väreiltään, tarkkuudeltaan ja tunnelmaltaan. Nyt en muista ehdittekö kuvata nämä kaikki hääpäivänä?

    VastaaPoista
  5. Siltakuva saa täältäkin äänen ♥

    Tosi ihania, erilaisia kuvia. Mahtavaa!

    VastaaPoista
  6. Kiitos hurjasti ihanista kommenteista! <3 Ehdittiin ottaa kaikki kuvat hääpäivänä; ensin tunnin verran puistossa heti vihkimisen jälkeen ja myöhemmin illalla 45 minsaa rannalla. :)

    VastaaPoista