Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 29. lokakuuta 2010

Sormuksen sovitus

Tänään käytiin sulhon kanssa Kultajousessa sovittamassa (lähinnä kuitenkin palauttelemassa mieliin) yhtä ihanaa valkokultaista vihkisormusta mun nimettömään. Ihanaltahan se näytti, niinku muisteltiinkin! :) Tällä kertaa kamera oli mukana ja sain jonkinlaiset otokset sormuksesta ja siitä, miltä se mun sormessa näyttää.
Jätin sormuksen kuitenkin vielä tässä vaiheessa liikkeeseen. Nyt tiedän, miltä se sormessani näyttää ja voin muistella kuvien avulla ja tiedän, että jos siihen päädyn, voin sen tilata milloin vain ja saan sen varmasti. Joten nyt voin rauhallisin mielin odotella ainakin häämessuihin saakka -yksi kaasoistani nimittäin vihjaisi, että siellä myydään vihkisormuksia edullisin hinnoin! ;)



Diamanti Collection: Perfetta

Yllä oleva sormus nimettömässäni näytti tältä :)
Kutina on ollu jo pari kuukautta sitä luokkaa, että tähän sormukseen taidan kuitenkin loppupeleissä päätyä. Ite kuitenki luotan aika paljon siihen intuitioon ja tuo sormus on joka kerta tuntunu sopivimmalta ja hienoimmalta ja eniten mun näköiseltä. Mutta tottakai pidän vielä vaihtoehot avoinna siltä varalta, että joku vielä enemmän mua puhuttelevampi sormus tulis vastaan. Eihän sitä tiiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti