Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

torstai 7. lokakuuta 2010

Hääpukujen sovituspäivä

Eilen vietin päivän kaikkien kaasojen kanssa kaupungilla hääpukuja sovittaen. Kävimme Morsiusateljee Katariinassa, koska olen aina ajatellut, että sieltä pukuni varmimmin löydän. No, liikkeeseen oli kuin olikin jo tullut vuoden 2011 malliston hääpukuja, joten pääsin sovittelemaan useita pukuja, ihanaa! :)

Loppujen lopuksi paras puku löytyi ja todella yllättävää: siinä oli sydämmen muotoinen yläosa eikä lainkaan koristeita (strasseja tai helmiä tms.)! Olin siis alustavasti kuvia netistä katseltuani ja häälehtiä selailtuani muodostanut melko vankan mielipiteen siitä, mitä puvussa haluaisin olevan. Yläosaksi olin kaavaillut tuubi-toppimaista kaula-aukkoa ja pukuun ehdottomasti jonkin verran koristeita. Kuinkas sitten kävikään! :D

Laitan tänne kuvan siitä puvusta, johon ihastuin, kunhan sellainen tulee nettiin (puku oli nimittäin niin tuore että se oli ihan vasta saapunut liikkeeseen). Pidin puvussa myös siitä, että sen väri ei ollu vitivalkoinen, vaan enemmän mun (kesäisin) ruskettunutta ihoa mukaileva valkoinen, siinä ei ollu älypitkää laahusta, mutta laahus kumminkin, kangas oli "ryppyistä", eli ei helma ei laskeutunut tikkusuorana ja sileänä vaan kangas ikään kuin on eläväinen. Lisäksi tietty pidin tosi paljon siitä, että näytin omastakin mielestä kauniilta puvussa. :) Jebaa!

Talvemmalla vielä katteleen lissää uusia pukuja, kun 2011-mallistoa tulee kuulemma liikkeeseen tiputellen loka-marraskussa. Jänniä aikoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti