Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

lauantai 18. syyskuuta 2010

Poliisiratsioita ja hääpukuja

Tännään on ollu tosi jännä ja tosi ennalta arvaamaton ja yllätyksellinen päivä: Aamulla kun ajoin Rikun töihin Virpiniemeen, jouduin kotiin päin ajaessa poliisin yllätysratsiaan. ONNEKSI ne ratsas vaan juoppoja eikä ylinopeutta, mutta kerta se oli ensimmäinen meikäläiselle joutua ratsiaan ja puhallukseen. Päästivät siis jatkamaan matkaa koska oli ainoastaa unihiekkaa silmissä, ei viinaa veressä ;)

Aivan ihana puku!
Seuraavaks lähin kaupungille Neean kanssa ja meillä oli suunnitelmissa käyä Bisketissä herkkuleivoksilla (Neean toinen osa mun synttärilahjasta) ja käyä katteleen sille kenkiä ja varata kummalleki ajat Nissenille. NOH, päätettii sitte mennä pyörähtään Morsiusateljee Katariinassa (!!), koska siellä oli ALE vielä tämän viikon ajan (en tiiä jatkuuko se ens viikolla). Olin iha mielissää ja hypistelin hääpukuja, mutta melkeempä kaikki niistä oli jollain tapaa huonoja. Ilmeisesti liikkeessä oli jäljellä enää huonoja ja vanhan malliston pukuja ja uusia tulee vasta lähempänä joulua. Kuitenkin, siitä innostuneena käytiin vielä siinä Stockan yläpuolella olevassa Glamour morsiuskammarissa ja siellä oli tosi asiakaspalvelun haluinen myyjä, joten päädyin sitte sovittamaan kahta pukua. Oliha se jännää ja siistii! Kumpikaan ei tosin ollut "Se Oikea" puku, mutta kiva oli saada niin sanottu neitsyt-sovittaminen pois alta nii ei tarvi sitte jännittää niin paljon ku lähetää syksymmällä kaikkien kaasojen kanssa katteleen mulle pukua. :) Ja vaikka ois löytynykki just mun näkönen puku, niin olisin silti jättäny sen sinne ja menny uuemman kerran koko kaaso-poppoon kanssa sovittaan ja ihasteleen ennen ku olisin ostanu mitää.

Nyt ainaki tietää, ettei iha heti tarvi lähtee kokeileen pukuja ku siellä oli tosiaan kummassaki liikkeessä 2010-malliston "rippeitä", ja kyllähän mää sen jo melkeempä tiesinkin, mutta oli silti huippua käyä jo "esikatselemassa" ja harjottelemassa sovitusta :D Extempore-jutut on kyllä niin piristäviä ja eipähän ollu sillain että olisin koko aamun jännittäny että "apua tänään sovittaan hääpukuja", vaan yhtäkkiä vaan menin ja sitte se oli siinä ja nyt ei tarvi ennää pää pyöryksissä panikoida ja jännittää (mää kun oon semmonen ekoja kertoja jännittävä ihminen). jeeeee! :) toivotaan vielä, että mulle löytyy Se Oikea Hääpuku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti