Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Helsinki, Linkin Park ja Loma


Tämä postaus hyppää vähän hääaiheesta ohi, mutta pakko vähän fiilistellä meidän huippua reissua, joka tehtiin tällä viikolla.. :) Kävimme sulhon kanssa "etelänmailla", eli vilkkaassa ja aurinkoisessa Helsingissä, katsastamassa Linkin Parkin keikan ja samalla vähän nuuhkimassa pääkaupungin kesätuulia. Lähdimme matkaan keskiviikkoaamuna ja palasimme kotiin perjantai-iltana. Matka sujui nopeasti ja vaivattomasti metallisen, ilmastoa tuhoavan, mutta ahh, niin kätevän, siipiveikon kyydissä.

Reissun kohokohta oli ehdottomasti Linkin Parkin keikka -tosin leppoisaa, hauskaa ja mukavaa oli myöskin oman kullan kanssa vaeltelu huolettomana keskustassa, syöminen hyvissä ravintoloissa (no okei, puolet ajasta syötiin vaan pitsaa ja hampurilaisia :D) ja of course shopping, shopping. ;)

Mukaan matkalta tarttui alennusmyyntiostosten lisäksi hääalbumi. Löysimme sen jostain erikoisliikkeestä Stockan lähettyviltä (toisin sanoen siis eksyimme sinne vahingossa). Albumi on iso, siihen mahtuu monta sataa valokuvaa ja lienee sanomattakin selvää, että se on hieno, sillä ihastuin siihen niin paljon bongattuani sen hyllystä, että se oli pakko saada mukaan kotiin (etenkin kun liike oli sellainen, jota Oulussa ei ole).

Reissun aikana tuli vielä viimeisiä hääilmoittautumisia ja olemme sulhon kanssa olleet ihan ällikällä löytyjä ja innoissamme siitä, että lähes kaikki kutsumamme henkilöt ovat ilmoittaneet pääsevänsä tulemaan häihimme! :)
Huomenna tapaamme hääkuvaajamme - joka meidän piti alunperin tavata polttaripäiväni aikana (josta en siis tiennyt), joten sulho joutui soittamaan kuvaajalle ja siirtämään tapaamista eteenpäin, siis huomiselle päivälle. Toivottavasti palaveri menee hyvin ja meille syntyy hyvä yhteisymmärrys kuvaajan kanssa, niin hääpäivänä voi sitten ottaa ihan rennosti kuvaamisen(kin) osalta. :) Nyt kuitenkin vähän reissukuvia kehiin:

Linkin Park!!

Keikka alkamassa.. :)


Mike ja Chester.

Helsingin uusi kikka kuivattaa vaatteita? ;)

Jätskiä.

Salaattia..Mmm...

Väsynyt shoppailija (=ostosten kantaja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti