Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 27. elokuuta 2010

Häälehdistä häämusiikkiin

Kierrettyäni Oulun kaikki kirjakaupat ja muutaman R-kioskin, lehtipisteen ja suuren marketin, luovutin häälehtien etsinnän suhteen. Kunnes eilen älysin käydä katsomassa kirjastosta, josko sinne olis palautettu uudempia ku vuoden 2005 häälehtiä. No sieltähän niitä löyty oikeen urakalla! Nyt on keittiönpöyälle levitetty kasa häälehtiä, samoin ku kirjastosta lainaamia cd-levyjä, joista etin sopivia biisuja hääjuhlia varten. :)

Suurin osa lainaamista levyistä on elokuvien soundtrackeja ja osa taas on "Rakkauslauluja" tai "Valsseja" -nimisiä levyjä. Kyllä varmasti löytyy jonku näitten parinkymmenen cd:n joukosta löytyy sopivia kappaleita! :D Yks ehoton levy, minkä haluaisin lainata (kuhan sen löyän jostain kirjastosta), on Pride and Prejudice -leffan soundtrack. Sillon ku leffa ilmesty, kuuntelin sen kotisivulla leffan tunnarimusiikkia ja se kolahti ihan täysillä.

Tänään olis yks hammaslääkärikäynti hoidettavana ja kuhan siitä selviän hengissä nii voi alkaa rauhottuun viikonlopun viettoon -ja häiden suunnitteluun :)
Ai niin -jo neljättä päivää karkkilakossa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti