Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 23. elokuuta 2010

Viikonlopun anti

Tää ois ihana kimppu, mutta toisen värisenä! :)
Viime viikonloppu meni pitkälti siihen, kun käytiin Rikun kanssa katselemassa sormuksia kummallekin - viidennentoista kerran. Sormuksia on niin ihana katella ja mallailla nimettömään, varsinkin kun ollaan niin hyvissä ajoin liikenteessä, että ehtii ihan rauhassa etsiskellä juuri SITÄ OIKEAA sormusta. :)

Muutenkin viikonloppu oli hääaihetäyteinen, kun lauantaina kävi Rikun isä meillä kaffilla ja sunnuntaina tuli Sonja-kaaso ja Jukka-bestman istumaan iltaa. Rupesin miettimään, että ei mene välttämättä kovin kauaa, että Rikulla alkaa tulemaan häätohinat korvista ulos, kun meinaa itselläkin käydä välillä mielessä, että josko tänään puhuttaisiin jostain ihan muusta kuin häihin liittyvistä asioista.
No, joka tapauksessa Sonjan kanssa katseltiin hääkakkuideoita ja laitoinkin linkkejä parhaista sivustoista blogiini. Sulho ja bestman tyyty kattelemaan Rockya, että semmosta. :D

Ollaan tässä koitettu pähkäillä myös meiän hääbudjettia. Budjetin suunnitteleminen, rajaaminen ja miettiminen on muuten ollut paljon vaikeampaa kuin mitä olin osannut odottaa! Ei mulla ole hajuakaan siitä, mitä kukat häihin maksaa tai paljonko koristelu voisi mahdollisesti viedä tilaa budjetista.

Tällä viikolla tavoitteena olis hoitaa seuraavat häihin liittyvät asiat:
- Varata meikkaaja
- Etsiä videokuvaaja
- Katsella vaihtoehtoisia kukkakauppoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti