Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

tiistai 31. elokuuta 2010

Kutsukorttien pähkäilyä

Christina kutsukortti (N&F)
Viikonloppuna vierähti rehellisesti sanottuna useita tunteja, kun kattelin Now&Forever -sivuston kutsukorttivalikoimia. Siellä on ihan liikaa tarjontaa, kun on täysin valmiita kortteja, puolivalmiita ja pelkkiä korttipohjia. Lisäksi voi valita oman logon, oman kirjotustyylin, oman tekstin, satiininauhoja ja vaikka mitä hirlumheitä! :D

Otin sieltä kuitenki talteen muutaman kortin, josta tykkäsin eniten. Näytin ne sitten Rikulle ja kappas vaan me löydettiin yhteinen lemppari! :) Seuraava tehtävä onkin sitten lähteä etsimään askarteluliikkeistä sille mallille sopivia kartonkeja yms. ja kokkeilla tehä ite sen näkönen kortti. Ihanaa, nyt on selkee visio kutsukortista ja sitä kautta myös ohjelma-, kirkko- ja paikkakorteista! :)

Lisäksi mietiskeltiin eilen sulhon kanssa kutsukorttien sisältöä, eli että laitetaanko joku runonpätkä tai vastaava ennen virallista tekstiä. Netistä olin taas katellu aikasemmin erilaisia versioita ja niistä sitte saatiin aika hyvin ideoita, joita hyödyntämällä kirjotettiin melekosen hyvä eli meidän näkönen kutsuteksti :) Alkuun tulee nyt sitten varmaan pieni runonpätkä, jota seuraa kutsuteksti.

Ja koska kortti on yksipuolinen, niin kirjekuoreen laitetaan mukaan varmaan jonkinlainen puolikas A4-lappunen, jossa lukee tarkempia ohjeita ja yhteystietoja; esimerkiksi yöpymismahdollisuuksista, lahjalistoista ja tilinumeroista (eli voivat valita haluavatko antaa jonku lahjan vai rahhaa häämatkaa varten vai haluavatko olla antamatta mittään ;D) sekä hääjuhlan aikataulusta ja tarjonnasta ja allergioiden ilmoittamisesta. Tää hääsuunnittelu on kyllä niin mun juttu, varsinki ku alottaa näin hyvissä ajoin nii ei tarvi stressaantua vielä näistä hommista ja voi rennosti katella häälehtiä ja hakea ideoita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti