Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Häälaukku


Jossain vaiheessa hääasusteita miettiessäni olin kahden vaiheilla siinä, otanko vanhan valkoisen juhlalaukkuni häihin vai ostanko uuden. Tässä yhtenä päivänä sitten kaivoin laukun vaatehuoneen perältä tutkaillakseni sitä ja huomasin, että se oli kulahtanut lukuisten juhlien ja tilaisuuksien seurauksena. Toisaalta ei se mikään ihme ollutkaan, en kuitenkaan ollut aikoinani pulittanut laukusta 20 euroa enempää! :D Ajattelinkin sitten, että jos ostaisin nyt uuden juhlalaukun, saisin kaksi kärpästä yhdellä iskulla: itselleni häälaukun ja samalla uuden juhlalaukun.Ongelma ratkaistu!

Helsingin reissulla huomasin, että kotikaupunkimme Stockalla ihastelemani juhlalaukku on Se Oikea Häälaukku minulle. Asia tuli hyvin selväksi, kun kolusin Helsingin hääliikkeitä ja suurimpia kauppakeskuksia läpi, enkä löytänyt yhtäkään niin ihastuttavaa ja kaunista juhlalaukkua kuin jo aiemmin bongaamani Stockan laukku (kumma kyllä Helsingin Stockmannin valikoimissa ei näkynyt kyseistä laukkua!).
Niinpä, kun tänään olin käymässä Stokmannilla, kävin ostamassa kyseisen ihanuuden häälaukukseni! Eikö olekin ihana! Ja mikä parasta, voin käyttää tätä häiden jälkeen muissakin juhlissa ja toisten häissä ja muissa hienoissa tilaisuuksissa.




3 kommenttia:

  1. Kyllä, se on todella kaunis. Paljonko pulitit?

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuosta sai useamman kympin pulittaa -ihan hymyssä suin kuitenkin ja budjettikin pysyi kasassa kun muut asusteet on/tulee olemaan melko edullisia. :)

    VastaaPoista