Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Kirkon koristelu

Koska meidät vihitään Tuomikirkossa, emme aluksi ajatelleet sulhon kanssa koristelevamme kirkkoa mitenkään häitämme varten. Ja etenkin, kun on kyse kesähäistä ja lauantaista, päivä on todennäköisesti täynnä peräkanaa pidettäviä vihkitilaisuuksia. Ja sehän tarkoittaa sitä, että mahdollisten koristeiden tulisi olla helposti ja nopeasti paikalleen laitettavia ja pois otettavia. Lisäksi Tuomiokirkko on mielestämme jo itsessäänkin niin koristeellinen ja juhlava ja hieno, ettei se edes välttämättä tarvitsisi lainkaan koristeita.

NOHH, poristiin tästä asiasta yks päivä N-kaason kanssa ja jäin sitten miettimään, että jos jokin hyvin yksinkertainen, nopea ja simppeli koriste ja koristelutapa löytyisi, niin sitä voisi käyttää kirkossa häissämme. Voisihan se olla mukava, että vihkitilaisuudessakin olisi jotain juuri meidän häihin liittyvää -esimerksi teemavärin puitteissa. :)

Tässä siis sellaisia ideoita kirkon(/muun vihkimispaikan) koristelusta, joita voisin SOVELTAA meillekin:








Sovelluksella tarkoitan siis, että koristeet eivät olisi ainakaan oikeita kukkia, vaan esimerkiksi niitä pom-pomeja, joista useat morsiamet ovatkin jo bloggailleet ;) Lisäksi, koristeita voisi laittaa esimerkiksi a) joka rivin päätyyn ja viiteen ensimmäisen penkkiriviin / joka toiseen päätyyn ja kymmeneen ensimmäiseen penkkiriviin.

Aiotteko te kanssamorsiamet koristella vihkipaikkaanne ja jos aiotte, niin miten? :)

2 kommenttia:

  1. Täällä mietittiin myös tuota kirkon koristelua, mutta tulimme siihen tulokseen, ettei vanha puinen maalaiskirkko tarvitse erikseen mitään koristeita :) Mutta jos koristelisin, niin juurikin tuolla tavalla kuin olet suunnitellut, eli tyylikkäästi :)

    VastaaPoista
  2. Aivan totta, monet kirkothan on tosiaan jo itsessään niin kauniita ja tarpeeksi koristeellisia, etteivät välttämättä edes tarvi lisäkoristeita. No te ainakin säästytte "ylimääräiseltä" koristelulta! :)

    VastaaPoista