Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Wanna be in tv??


Sain eilen S-kaasolta linkin facebookissa YLE:n "Haluatko Satuhäihin?" nettisivuille. Naureskelin hänelle, että Satuhääthän olis ihan mahtava tapa dokumentoida omat häät ja niiden valmistelua -kunhan sen videon saisi vain itselle eikä sitä laitettais telkkariin. :D Juupasen juu, en taida olla ainoa, joka lähtis vaikka heti Satuhäihin (tai johonkin muuhun hääohjelmaan), jos jaksoa ei näytettäis tv:ssä koko kansalle.
On onneksi olemassa myös niitä ihmisiä, jotka ovat rohkeita eivät kammoa tai pelkää tai ahdistele julkisuutta, niitä jotka hakevat ja jopa pääsevätkin ohjelmaan mukaan. Mielestäni esimerkiksi Satuhäillä on (ainakin ollut) taustalla ihana ajatus siitä, että joidenkin onnekkaiden parien elämän tärkein päivä kuvataan ja laitetaan telkkariin katsojien ihasteltavaksi. Siitähän jää ikimuistoinen muisto -niin itselle kuin koko Suomen kansallekin.
Mutta pitemmittä puheitta, tänä vuonna alttarille astelevat, Satuhäihin oman kultansa kanssa halajavat, menkäähän ja hakekaa ohjelmaan niin saadaan taas ruutuun ihania häitä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti