Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pöytäasetelmien kokeilua!

Hiihtoloman kunniaksi olen mietiskellyt vieraiden pöytäasetelmia. Päätin sitten kokeilla sitä ihan käytännössä -joskin "hieman" muokatussa muodossa.

Vieraiden pöytiin tulee keskelle kukkakimppu maljakkoon ja sen molemmille puolille kolme tuikkukippoa tuikkukynttilöineen. Lisäksi pari soittokelloa. Keskellä pöytää menee viininpunainen kaitaliina. Pöydissä on myös paikkakortit, joiden ympärille laitetaan viininpunaiset kangasservetit. Pöydän päätyyn tulee lisäksi pahvikolmio, jonka sivut koostuvat osista: Menu-Ohjelma-Pöydän numero.

Kuvissa valkoiset pyyhkeet edustavat siis valkoisia pöytäliinoja, punasävyiset kaitaliinat & kangasservetit edustavat itsejään, mutta juhlissa viininpunaisina sekä keskellä oleva kukkakimppu maljakossa edustaa valkoista ruusukimppua neliön mallisessa maljakossa. Kuvissa näkyvä pahvikolmio on mallikappale eli siitä paranneltu ja vähän matalampi versio tulee sitten pöytiin juhlissa. Että aika vaiheessa on vielä nämä oikeiden pöytätarvikkeiden hommaaminen, mutta kiva oli kokeilla ja mietiskellä ja suunnitella! :D Ja kyllä näistä jonkinlaisen kuvan saa siitä, miltä pöydät tulisivat näyttämään.









Lisäksi kokeilin vieraskirjapöydän asetelmaa. Vieraskirjapöytään tulee siis kolme kynttilänjalkaa kelluvine kynttilöineen, flyygeli (täynnä karkkia) sekä vieraskirja ja pari teemaväreihin kuuluvaa kynää. Lisäksi pöydän yhdestä kulmasta tulee todennäköisesti nousemaan kolme eri korkeustasolla "leijuvaa" viininpunaista heliumpalloa.

Kuvissa valkoinen pyyhe edustaa valkoista pöytäliinaa, valokuva-albumi puolestaan vieraskirjaa (jonka S-kaaso meille tekee) ja sydänklipsillä kiinnitetyt pahvit ilmoitusta tyyliin "Kirjoitathan vieraskirjaan ja ota myös karkkia".

Flyygeliä en viitsinyt repiä auki paperista, joten koettakaa ignorata se seikka. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti