Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

torstai 10. helmikuuta 2011

Hääkengät

Hääpuvun löydyttyä on aika alkaa keskittymään asusteisiin. Ensimmäisenä ja suurimpana asusteena ovat tietenkin hääkengät. Haussa ovat matalat, valkeat ja ballerinamaiset kengät. En halua laittaa korkokenkiä häihini kahdestakin syystä.
  1.  En osaa enkä pidä korkkareilla kävelystä, enkä omista kuin ehkä yhdet korkkarit (nekin melko matalakantaiset). En siis todennäköisesti pysyisi korkokengillä pystyssä häissäni, jalkoihin tulisi rakkoja ja ne väsyisivät nopeasti ja lisäksi hääkengät päätyisivät varmaan jonnekin vaatekomeron perälle, kun en korkokenkiä oikein missään käytä.
  2. Minun ja sulhoni pituusero on vain vaivaiset 5-7cm, joten vaikka laittaisin kuinka matalakorkoiset korkokengät jalkaani, näyttäisin todennäköisesti (kampaukseni kanssa) sulhastani pidemmältä (tai ainakin saman pituiselta). Tämä ajatus ei oikein houkuttele minua. :D
Matalissa, ballerinamaisissa hääkengissä hääpäivä sujuisi varmaan miellyttävämmin ja helpommin kuin korkokengissä. Tämä on tietysti vain minun mielipiteeni ja olenkin hääblogeja kahlatessani huomannut, että suurella osalla tulevista morsiamista on toiveissa hankkia hääkengiksi korkkarit. Korkkareista on varmasti paljon helpompi löytää mieleisensä hääkengät kuin matalista ballerinoista, joten omien hääkenkieni metsästys vienee suhteellisen paljon aikaa ja vaivaa. Mutta ei haittaa! Kenkien katselu ja metsästys on hauskaa puuhaa -niin kauan kun ei tule aikarajoitukset vastaan.

Tässäpä muutamia ihastelemiani hääkenkämalleja. :)

Flower (niinatar.fi)



Flat Ivory Satin Shoes
 







Ivory Flat Peep Toe Pleated Satin Wedding Shoes


Menbur: White (brandos.fi)

Ruffle Ballet Flats

White Flat Satin Bridal Shoes

Wildflower: Celine (brandos.fi)

Ivory: Elvira (brandos.fi)

6 kommenttia:

  1. Itse olen samoilla linjoilla sun kanssa :)

    Meillä pituuseroa ei ole kuin se 10cm, enkä koskaan käytä korkkareita, miksi siis käyttäisin häissä?
    En myöskään tahdo vaihtaa kenkiä keskenkaiken, en halua rakkoja, kaatumisia, koron katkeilua...

    Kunpa löytyisi mullekkin jostain kauniit ballerinatyyliset kengät, joissa kuitenkin olisi jotain ihanaa :)

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Eiköhän me molemmat löydetä kauniit hääkengät, että ei muuta kuin kenkien metsästykseen! :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on pituuseroa 30cm, mutta mietityttää juurikin että kuinka jaksaa sitten tanssia ja olla pystyssä pitkän päivän, illan ja yön, jos on korkeat korkkarit...Asia pitää jättää hautumaan. Olen tietoinen että korkkareihin saa kaikenlaisia geelityynyjä ym. mukavyytta tuomaan. Toinen juttu on sitten tulisiko niitä enää koskaan käytettyä ja sellaiseen kertakäyttöisyyteen 100e on aika paljon rahaa.

    VastaaPoista
  4. Joo tuokin on kyllä aivan totta, että häihin sopiviin korkkareihin saa varmaan aika helposti palamaan rahaa. Ja jos ne on tosi hienot ja/tai koristeelliset, ei niitä sitten tosiaan tule välttämättä käytettyä muissa juhlissa.
    Jep, onhan se aivan eri kävellä tasaisilla kuin korkeilla kengillä -hääpäivähän on yleensä pitkä päivä ja tanssit sijoittuu sinne loppupäähän, niin ikävähän se olis kipeillä jaloilla valssailla.

    VastaaPoista
  5. Kauniita kenkiä! Minäkin etsin ballerina-tyyppisiä matalia hääkenkiä ja on kyllä yllättävän hankala homma.

    VastaaPoista
  6. Joo, en tiedä pitäisikö tilata netistä, jossa näyttää olevan runsaampi valikoima matalia hääkenkiä kuin jossain liikkeessä (en vain ole vielä onnistunut löytämään sellaista liikettä jossa noita olisi).

    VastaaPoista