Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 21. helmikuuta 2011

Kampausiltama

Perjantaina pidettiin tyttöjen kanssa kampausiltama, jossa herkuteltiin ja kokeiltiin yhtä kaasonkampausta ja yhtä morsiuskampausta. Kivaa oli ja kummatkin kokeilukampaukset olivat pidettyjä!

Olen mielessäni nähnyt kaasojen kampaukset yksinkertaisiksi, mutta hienoiksi. Kuvitelmissani heidän hiuksensa ovat suoristetut ja ylhäältä osa hiuksista on nostettu kauniisti ylös melkein pään taakse. Ylös nostettuja hiusosia voisi koristaa sitten kukka (joka olisi siis tietenkin meidän hääkukkien linjainen). Kokeilimme tätä kampausta käytännössä yhdelle kaasoista ja se näytti ihanalta! Laitan kuvia kampauksesta, kunhan kaasoni niitä minulle lähettävät (vink vink, kaasot! :D).

EDIT: No niin, tässä on nyt kuvia kokeillusta kaasojen kampauksesta. Minusta se näyttää ihanalta! :) Kuvissa oleva oranssi kukka korvautuisi häissä tietenkin sitten erilaisella kukalla.





Oman hääkampaukseni suhteen en ole ollut yhtä luova ja selkeä. Katseltuani ja pohdittuani noin kymmentä eri hääkampauskuvaa, valitsin "suosikki"kuvani, jota sitten kokeilimme minulle perjantaina. Kampauskuva, josta kampaaja-kaasoni otti mallia tehdessään hääkampauskokeilua minulle, on tämä:



Pidän tästä kampauksesta kovasti juuri siksi, että a) se on elegantin ja hienon näköinen b) siinä on kiharoita (sulhaseni sanoo aina, että minulle sopii kiharat ja hän pitää niistä minulla) ja c) hiukset ovat tässä kampauksessa juuri sopivasti auki ja juuri sopivasti kiinni.

Minun kohdallani (jos siis valitsen tämän hääkampauksekseni) kuvassa oleva kampaus tulee olemaan hieman erilainen: itselläni tulee olemaan häissä otsatukka ja varmaankin pidemmät hiukset - eli kampaukseen lisättäisiin klipseillä lisähiuksia pituutta ja runsautta antamaan. Hiusteni väri tulee olemaan jotakuinkin samankaltainen kuin yllä olevassa kuvassa ja kiharat laskeutuvat varmaan jommalta kummalta puolelta eteen (eivät jää taakse kuten tässä kuvassa). Vaikea selittää, mutta eiköhän tästä jonkinlaisen kuvan saa siitä, millaiseksi kuvan kampaus muokattaisiin minulle.

Vaikka hiukseni ovat tällä hetkellä aivan liian lyhyet (kiharat ylettivät vain niskaan asti :D) eikä minulla ole otsatukkaa sähköisestä talvesta johtuen, niin pidin todella paljon kampauksesta. Nyt odotankin innolla, että hiukseni kasvaisivat ja kevät etenisi, jotta otsatukkani saisi palata takaisin, niin päästäisiin uudestaan kokeilemaan kampausta (ja varmaan muitakin ehdokkaita). Tästäkin kampauksesta laitan varmaan kuvia sitten tänne, kun saan niitä kaasoiltani.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kampaus, ja kiva blogi :) kannattaa ottaa huomioon toispuoleisessa kampauksessa mahdollinen valokuvaus, kumman puolen haluat itsestäsi näkymään. Pikku juttu, mutta tulipahan mieleen. Tsemppiä häiden suunnitteluun, tervetuloa piipahtamaan hääblogiini http://mesydan.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :) Joo, tuo on muuten aivan totta, että täytyy huomioida toispuoleisuus, jos haluaa kampauksen tulevan vain toiselle puolelle. Pitääpä käydä katsastamassa sinunkin hääblogiasi -ja tsemppiä myös omien häidesi suunnitteluun! :)

    VastaaPoista