Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

torstai 10. helmikuuta 2011

Hiuskoristeita

Mulla on tänään aika harvinaisesti vapaapäivä keskellä viikkoa; ei koulua eikä töitä. Ja koska ulkona on ollut koko päivän yli 20 astetta pakkasta, olen ihan mielellään viettänyt vapaapäivääni täällä kodin lämmössä. :) Tästä johtuen on ollut hyvin aikaa tutustua internetin hääasustevalikoimaan. Postauksia on siis tälle päivälle luvassa useampi.
Kenkien (aiempi postaus) lisäksi olen alkanut miettimään hääkampaukseeni mahdollisesti tulevia koristeita. Tässä vähän ajatuksia siitä, millaisista hiuskoristeista ylipäänsä pidän ja millaisia voisin hääpäivänä haluta päähäni.
Nämä kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat suosikeistani eniten panta- ja tiaratyylisiä. Jostain syystä en ole (ainakaan vielä) lämmennyt kauheasti tiaroille. Niitähän tulee joka tuutista ja vaihtoehtoja kyllä riittäisi -en vain pidä niitä omaan tyyliini sopivina. Enemmän olen ihastellut yksinkertaisempia ja/tai pienempiä hiuskoristeita.






Nämä seuraavat vaihtoehdot puolestaan ovat enemmän pinni- ja kampatyylisiä. Kaikki alla olevat hiuskoristeet ovat www.weddingfactorydirect.com valikoimista.

Coin Pearl Bridal Comb (8136)

Crystal Bridal Comb (8561)

Rhinestone & Faux Pearl Comb (7122)

Crystal Bridal Comb (8875)

Crystal & Pearl Bridal Comb (8837)

Comb Silver Clear White Pearl (8280)

Silver Pearl Bridal Comb (8258)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti