Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 7. helmikuuta 2011

Yöllisiä pohdintoja

Viikonloppuna valvottiin sulhon kanssa aamuyölle saakka keskustellen, pohdiskellen, suunnitellen ja haaveillen kaikesta häihin liittyvästä. Paljon saatiin keskeneräisiä ja epävarmoja asioita ja suunnitelmia päätettyä! :)
  1. Päätimme, että lähdemme häämatkalle vasta ensi vuoden syksyllä. Tämä päätös johtui muun muassa siitä syystä, että koko vuosi 2011 tulee olemaan normaalista poikkeava häiden suunnittelujen ja toteuttamisen ansiosta. Siinä on jo kylliksi luksusta tälle vuodelle. Lisäksi, jos lähdemme vasta ensi vuonna häämatkalle, ehdimme varmasti säästää tarvittavan summan rahaa matkaa varten. Häämatkan sijaan saatamme lähteä pidennetylle viikonloppulomalle jonnekin äkkilähtö (lue: todella edulliseen) kohteeseen. Siis sitten häiden jälkeen, loka-marraskuussa.
  2. Päätimme kaasonlahjojen budjetin, eli paljonko pystymme kustantamaan kaasojen puvuista. Lisäksi mieleemme juolahti, että kaasot voivat aivan hyvin pukeutua myös hieman erilaisiinkin mekkoihin, kunhan väri on viininpunainen. Näin he saavat enemmän valinnanvaraa ja jokainen saa näin (toivon mukaan) oman makunsa mukaisen mekon. :)
  3. Sulhoni sai ihanan idean mietiskellessämme vihkisormuksiimme tulevaa kaiverrusta. Hän ehdotti, että mitä jos kaiverruttaisimme niihin tekstin "Ever ours". Eli blogini nimen. :) En ollut jostain syystä edes osannut miettiä sellaista vaihtoehtoa, mutta mitä enemmän asiaa pohdiskelin, sitä oikeammalta ja paremmalta sulhoni vaihtoehto alkoi tuntumaan! Kaiverruksessa "Ever ours" yhdistyisi kauniisti sekä meidän ajatus ja tunne avioliitosta, eli vapaasti suomennettuna "Ikuisesti meidän" että häitämme varten luomani blogi. Alunperinhän sain idean blogini nimeen yllätys yllätys Sinkkuelämää -elokuvasta (kova fani kun olen!). Siinä Mr. Big lausuu Carrielle heidän astellessaan avioon Beethovenin kuuluisasta rakkausrunosta, Immortal beloved, pätkän: "Ever mine, ever thine, ever ours." Tämä koko pätkähän olisi vielä ihanampi kaiverrusteksti, mutta ei mahda minun sormukseeni ainakaan tuollaista tekstimäärää mahtua kaivertamaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti