Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 25. helmikuuta 2011

Satu-HIHIHIH-häät

Tämän viikon Satuhäät -jakso oli todella hilpeä, hupaisa ja hauska. Morsiamen positiivisuus, eräänlainen blondius ja etenkin hänen tapansa naurahdella ja hihitellä kokoajan, tekivät tästä jaksosta hauskan ja katsomisen arvoisen. Häiden teemakin oli hyvä -vanha hollywood. Harmi, ettei kaikki sujunut kuitenkaan suunnitelmien mukaan (tosin ei varmaan missään häissä KAIKKI mene täysin niin kuin on suunnitellut), mutta eipä se loppupeleissä näyttänyt morsiantakaan (sulhasesta puhumattakaan) häiritsevän.
Mieleenpainuvinta näissä häissä oli kuitenkin kaiken sen hihityksen lisäksi häissä tarjoiltu SUKLAASUIHKULÄHDE. ahh, miten herkulliselta ja ihanalta ja... no hassulta se näytti! En ole ikinä ollut häissä, joissa olisi ollut suklaista suihkulähdettä. Sinänsä ihmettelen, koska mikä maistuisi paremmalta kuin suklaassa kastellut hedelmät -etenkin mansikat?

7 kommenttia:

  1. Meidän häissä kaikki meni just niinku oltiin suunniteltu. ;)

    VastaaPoista
  2. Ahaa, no niin, löyty semmonenkin tapaus että ihan jokaikinen asia on menny nappiin! :D morsiamiahan aina pelotellaan sillä, että ei pidä luoda liian tarkkaa ja täydellistä haavekuvaa häistä, kun kaikki ei välttämättä kuitenkaan mene täysin niinku on mielikuvissaan ajatellu. :)

    VastaaPoista
  3. No okei myönnetään yksi asia ei mennyt ihan nappiin: morsiuspuku ehti jäädä liian isoksi ennen häitä ja se korjattiin ompelijalla päivää ennen häitä. Puvun istuvuus ei siis ollut paras mahdollinen, mutta se pysyi päällä ja oli hieno kuitenkin. :)

    VastaaPoista
  4. Tuo jakso oli kyllä jotenkin niin tahattoman koominen että ei siitä voinut tulla kuin hyvä mieli. :D Vähän ärsytti se hihittely välillä mutta ei kai sitä kukaan naurulleen mitään voi.

    Repesin ääneen kun morsian käveli sateenvarjon alla sinne sillalle ja nyyhkytti että "mä oon suunnitellut tän kaiken ja nyt se on totta" :DD Siis ihan varmasti monella on just tuo tunne, mutta ehkä tuossa tilanteessa moni sanoisi ennemmin jotain tyyliin "mä olen niin onnellinen" tai "en voi uskoa että tää päivä on vihdoin täällä" :D

    VastaaPoista
  5. Suvi, hyvä että ehdit kuitenkin korjauttaa sen, niin pieni ongelma ei muuttunu isoksi katastrofiksi! :)
    Mira, niimpä! :D morsian oli kyllä niiiin koominen ja tuli sellasta tahattomasti hauskaa settiä että sai veet silmissä välissä nauraa. :'D

    VastaaPoista
  6. Olen täysin samaa mieltä. Mielestäni kuitenkin aivan ihana jakso ja ihana hääpari! Koominen, mutta sympaattinen! Ja itse kiinnitin myös huomiota tuohon suklaalähteeseen, näytti niin herkulliselta, kuten muutkin heidän tarjoilunsa. Tällaisia jaksoja lisää :)

    VastaaPoista
  7. Jep, niimpä, tällaisia jaksoja -ja hääpareja lisää :) Ruokatarjoilut oli kyllä kaikin puolin herkullisen näköiset, slurps!

    VastaaPoista