Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Ahkerointia

Juhannus meni mökillä rentoutumisen ja lomailun sekä juhlimisen merkeissä. Ei tullut paljon hääasioita mietittyä, vaan keskityttyä syömiseen, juomiseen ja mökillä olosta nauttimiseen. Kun palasimme mökiltä kotiin, oli vastassa ikäviä asioita; hyvän ystäväni äiti oli juhannuksen aikaan kuollut auto-onnettomuudessa ja muutama päivä sen jälkeen sulhoni äidin konkarikoira Roope (ikää reilut 16 vuotta) jouduttiin lopettamaan. Kesäkuun loppu on siis ollut melkoisen surullista aikaa.

Tänään saimme kuitenkin käytyä kaupungilla hoitamassa hääasioita eteenpäin. Olimmekin tosi tehokkaita, sillä saimme hankittua
  • Kuohuviinit (onnittelumaljoja varten)
  • Viininpunaiset kravatit bestmaneille
  • Boxerit ja sukat sulholle (vähän laadukkaammat ja juhlavammat häitä varten)
  • Hääkarkit (hedelmäkarkit olivat jo valmiina Helsingin reissulta)
Lisäksi, löysin VIHDOIN JA VIIMEIN itselleni korvakorut häihin!! Onhan niitä tullut etsiskeltyä ja katseltuakin jo yli puoli vuotta, joten oli ihana saada viimeinkin hankittua ne. :D Korvakoruista myöhemmin lisää!

Tällaiset ihanat ja vieläpä hääteemaamme sopivat kravatit löysimme Stockmannilta. Hankimme krakat (osana) bestmaneille tulevaa kiitoslahjaa. Kaasoille kiitoslahjat kulkeutuvat heidän pukujensa välityksellä, joista maksamme osan. Päätimme sulhon kanssa alun alkaen, että tahdomme kiittää kaasoja ja bestmaneita jotenkin heidän pyyteettömästä ja tärkeästä avusta -sekä henkisestä tuesta että fyysisestä avusta.

 
Kravatit saavat matkata bestmanien luokse ihan lahjapaketeissa!

Karkkeja ostimme läjäpäin, kuten kuvista voi huomata! :D Taannoiselta Helsingin reissulta tarttui lentokentän kaupasta mukaan 3 suurta pussillista Truly Juicy -hedelmäkarkkeja, jotka ovat ehdottomia suosikkejani hedelmäkarkkien valikoimasta. Truly Juicy -karkit pääsevät omaan purkkiinsa (Stockmannin Hulluilta Päiviltä aiemmin ostetut lasipurkit) ja toiseen samanlaiseen purkkiin pääsevät erilaiset salmiakkikarkit. Ostimme muun muassa Salmiakki Aakkosia, Malaco Must -salmareita, perinteisiä salmiakkeja sekä Panttereita.

Jo viime kesän lopussa ostamaan koriste-flyygeliin pääsevät suklaakarkit. Ja koska helteisen ilman mahdollisuus hääpäivänämme on olemassa, ostimme vain kääreellisiä suklaakarkkeja. Valitsimme lemppareitamme Dumleja, Marianneja, Fazerin sinisiä ja Fazerin fazemint suklaita.

Kyllä nyt kelpaa herkutella häissä! :)




2 kommenttia: