Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Juhlapaikan hääinfo

Kuten postauksestani Koominen tee-se-itse yritys kävi ilmi, en ole mikään lahjakkuus näpertelyn ja askartelun saralla. Itse asiassa en ole koskaan tainnut osata leikata saksilla suoraan -useimmiten en edes silloin, kun paperissa on suora viiva, jota pitkin voi leikata! :D No, however, olen kuitenkin ihan näppärä tietokoneilla tehtävien näperrysten kanssa. Lisäksi tykkäänkin siitä melkoisen paljon (silloin kun on aikaa väkertää niiden parissa). Häitä varten on tullut taiteltua niin kutsu-, paikka- kuin menukorttienkin tekstit sekä etsittyä netistä sopivat fontit niihin. Muutakin pienempää näperrystä on tullut tietokoneella harrastettua häitä varten, mutta yksi suurimmista tekeleistä on nyt (tai no, oli jo kesäkuussa) valmis. Minulla onkin ilo esitellä -TATTADADAA!- tuotokseni, joka kiinnitetään hääjuhlapaikan seinälle vieraiden nähtäväksi (krhm, ihailtavaksi).
Psst! Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta!


Kyseessä on siis hääinfo. Sen kaikki kolme osaa on tulostettu A4-paperille, jonka jälkeen paperit on skannattu suuremmiksi A2-papereille. Jälki ei ehkä ole erinomainen, mutta ei sen tarvitsekaan. Hyvin se ajaa silti asiansa! :)



Oikeanpuolimmaiseen osioon on merkitty istumajärjestys ja iso kuvakollaasi minusta ja sulhosta.


Keskimmäisessä osiossa näkyvät vihkimisseremonian ja hääjuhlan päähenkilöiden tietoja ja nimiä sekä hääpäivän aikataulu pääpiirteittäin.
 


Vasemmanpuolimmainen osio toivottaa vieraat tervetulleiksi häihin. Tässäkin osiossa on iso valokuvakollaasi minusta ja sulhosta (tosin tietty eri kuvilla kuin oikeanpuoleisessa osiossa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti