Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

torstai 14. heinäkuuta 2011

Alle kuukausi!

Kääk!! Missä välissä aika vierähti niin paljon, että aikaa häihin on enää alle kuukausi?! Pikku hiljaa alkaa pulssi kiihtymään ja jännitys kasvamaan. Paljon ollaan tehty ja vielä on vähän tekemättä. Tällä viikolla ollaan sulhon kanssa harjoiteltu häätanssia (se sujuu jo melko hyvin!), pohdiskeltu hääpäivän aikatauluasioita ja tehty viimeisiä (?) hankintoja häitä varten.

Tänään vietin N-kaason kanssa tyttöjen päivää meillä ja kokeilimme samalla myös hääkampausta vasta hankkimieni pinnien kanssa. Rentoa oli ja mansikoita riitti! :D Lisäksi sain tänään S-kaasolta tekstarin, jossa oli kuva hänen tekemästään hääkirjasta (joka toimii samalla vieraskirjana). Se oli ihana, enkä malta odottaa, millainen sen sisältö tulee olemaan!

Päivät ovat siis täyttyneet enemmän tai vähemmän hääjutuista. Onneksi lähdemme sulhon kanssa viikonloppuna mökkeilemään muutamaksi päiväksi, niin saa vähän tuuletettua häähumun täyttämää päätä ja mahdollisesti myös rentouduttua ja ottamaan tätä kesälomaa jopa ihan loman kannalta ainakin sen mökkeilyn ajan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti