Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Jotenkin sitä luulis, että kun on enää muutama viikko häihin, olis edes vähäsen tuli pehvan alla. MUTTA EI. :D Täällä sitä on köllötelty auringossa, syöty herkkuruokia, kyläilty kavereiden kanssa puolin ja toisin, mökkeilty ja tänään käytiin sulhon kanssa päivän reissu Kokkolan asuntomessuilla. Olihan siellä ihania taloja toisensa perään ja vielä ihanampia sisustuksia! Mutta kyllähän sen tiesi (ainakin jossain mielen perukoilla), että asuntomessuille ku lähtee unelmataloja tiirailemaan, tullee hinku ruveta suunnittelemaan ja rakentamaan omaa taloa. Ehkäpä muutaman vuoden päästä sitten. :)

Onneksi ollaan kuitenkin saatu aikaiseksikin jotain (siis häihin liittyvää ;) ! Meidän häissähän ei ole bändiä soittamassa, joten olen (HOX! sanamuoto; yksikön ensimmäinen persoona) tässä kohta vuoden kuunnellut, metsästellyt ja valinnut erilaisia biisejä hääjuhlamme soittolistoille. Tästä aiheesta olen postannut joskus kaaaaaaaaaaauan sitten, joten voisin vähän kerrata, millaista musiikkia meidän häissä tullaan kuulemaan.

Linkin Park on mun ja sulhon ehdoton lempparibändi, joten tätä tullaan takuulla kuulemaan häissä -vaikkei poikien musiikki mistään hempeimmästä päästä olekaan.

Ruokailujen ajaksi olen valkannut rauhallista musiikkia (siis musiikkia ilman laulua). Muulle "tyhjälle ajalle" olen puolestaan tehnyt tunnelmointi-kansion, jossa on rauhallista musiikkia (sekä laululla että ilman). Iltaa varten on tunnelmointi-biisien lisäksi luvassa biletystä varten omia kipaleita. Pyrin aluksi siihen, että kaikki hääjuhlissamme soitettava musiikki olisi jollain lailla rakkauteen ja/tai häihin, mutta kyllä sieltä osa biiseistä on jotain ihan muutakin.. :D Olisi mennyt liian lässyksi, jos pelkkiä hempeitä rakkausballadeita oltais koko päivä (jouduttu) kuunneltu.


Ruokailumusiikki
Elokuvien soundtrackeja (Pride & Prejudice, Silk, Atonement, P.S. I Love You, Brokeback Mountain, The Brothers Grimms, Little Women, The Lord of the Rings, Notting Hill yms.)
Balettisävellyksiä (Tchaikovsky, Mackerras, Wodsworth)
Bachia (albumilta 'Bach Concertos')

Harrastin nuorempana 7 vuotta balettia, joten halusin sen mukaan häihin musiikin muodossa.


Tunnelmamusiikki
Kotimaisia artisteja (Suvi Teräsniska, Katri Ylander, Juha Tapio, Samuli Edelmann, Neon 2, Happoradio, Dingo yms.)
Ulkomaisia artisteja (Seal, Ronan Keating, The Fray, Kelly Clarkson, Nelly Furtado, Bon Jovi, Keane, Anastacia, Jennifer Hudson, Alanis Morissette, Elton John, Linkin Park yms.)

Dingo -tätä kuuntelin jo iiiihan pienenä iskän kanssa.

Yksi tämän hetken suosikeistani!


Biletysmusiikki
Kotimaisia artisteja (Jenni Vartiainen, Neon 2, Negative, Kristiina Brask, Aikakone, I'Dees yms.)
Ulkomaisia artisteja (Fergie, Seal, Timbaland, Jason Derülo, Backstreet Boys, Nelly Furtado, Kiss, Kylie Minogue yms.)

Nelly Furtadolla on melkoisen hyviä tanssibiisejä!

Biisilistoilta löytyy niin uutta kuin vanhaakin musiikkia. Halusimme joukkoon vähän nostalgistakin musiikkia lapsuuteemme ja nuoruuteemme liittyen (mm. Dingo, Backstreet Boys, Aikakone). Enemmänkin musiikkia olisi varmasti löytynyt, jos aika ja energiat vain olisivat riittäneet etsiä (ja kuunnella) lisää. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tähän listaan, ei pitäisi ainakaan musiikki loppua kesken, kun sitä on yhteensä yli kahdeksan tunnin verran! :D

1 kommentti:

  1. Kivan kuulosia musiikkivalintoja, meille tulee aika paljon samoja :)

    VastaaPoista