Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

torstai 6. tammikuuta 2011

Häämatkahaaveilua

Olemme sulhasen kanssa -tai no minä eritoten- intoutuneet selailemaan netissä erilaisia häämatkaksi sopivia kohteita. Haluaisimme, että matkakohteessa on ensinnäkin lämmintä. Se on varmaan tärkein ominaisuus. Haaveilemme lomasta, jossa voi maata rannalla, nauttia luksuksesta hienossa hotellissa ja ihastella mahtavia maisemia ja nähtävyyksiä. Lisäksi olisi mukava, jos kohteessa voisi harrastaa moninaisia, ehkäpä uusiakin, lajeja ja päästä shoppailemaan paikallisiin liikkeisiin. Emme tahdo häämatkallemme mihinkään turistirysään emmekä ylipäänsäkään paikkaan, jossa on hurjasti ihmisiä. Tarkoituksena kun olisi rentoutua ja nauttia lomasta kahden kesken ilman monille isommille kaupungeille ominaista meteliä, ruuhkaa ja saasteita.

Itseäni hyvin kaukaiset ja kulttuurista suuressa määrin poikkeavat kohteet eivät sytytä. Olemme kuitenkin katselleet kaikenlaisia häämatkakohteita, mutta jostain syystä mieluisimman näköiset, oloiset ja kuuloiset paikat ovat sijainneet Euroopassa.

Tämän hetken ehdoton suosikkini (taitaa olla sulhasenkin favouritti) on Kreikka. Erityisen ihastunut olen Kreikan Pargaan, joka on pieni kyläntapainen Kreikan poukamassa. Hyvin idyllisen, kauniin ja romanttisen sekä luontorikkaan näköinen paikka. Tämä taisi olla ensimmäinen kohde, jonka listasin "häämatkojen suosikkikohteet" -listalle ja edelleen se pitää kärkipaikkaa siellä. Tässä kuvia unelmapaikasta, Pargasta:


 


Häälahjatoiveenamme (mikäli siis vieras haluaa antaa jonkinlaisen häälahjan) on joko tekemältämme lahjalistalta jotain tai sitten rahallista avustusta unelmiemme häämatkalle. Matka esimerkiksi tänne Kreikan Pargaan voisi siis toteutua tulevaisuudessa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti