Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 31. tammikuuta 2011

Pöytien kukkakoristeluun ideoita

Olemme pähkäilleet (lue: minä olen pähkäillyt) hääjuhlapaikalle tuleviin pöytiin jonkinlaisia yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä kukka-asetelmia. Ajatuksissa ja toiveissa olisi jonkinlainen valkoinen/viininpunainen pyöreähkö kimppu, neliskulmaisessa astiassa tai maljakossa. Yksi kukka-asetelma koristaisi aina yhden pöydän keskiosaa. Kukka-asetelman sivulle tulisi sitten kolme tuikkukippoa per puoli. Yksinkertainen, mutta nätti kattaus-ajatus siis meillä mielessä. :)

Yhtenä ongelmana on nyt se, että en tiedä ollenkaan, onko kukkakaupoilla antaa lainaan noin 20 samanlaista ruukkua kukkakimpuille..??! Toinen ongelma on, että en haluaisi budjetoida miljoonia kukkiin, enkä tiedä mikä kukka on edullinen ja mikä ei, joten tästä on hyvä lähteä selvittelemään, onko varaa ja jos on, niin mihin! :D

Vaihtoehtona olisi tietenkin myös ottaa oikeiden kukkien tilalle maljakoihin tekokukkia. Esimerkiksi tilata netissä myytäviä kangaskukkia (vai millä nimellä niitä nyt myydäänkään). Tosin vielä en ole törmännyt nettikauppaan, joka myisi muunlaisia kuin pari senttiä halkaisijaltaan olevia kukkia. Ne ovat todellakin liian pieniä :D Miten te olette ratkaisseet mahdolliset kukka-asetelma ongelmat? Onko kellään kokemusta tekokukista, saako niillä hienon näköisen koristelun pöydälle?

Joka tapauksessa, tässä inspiraationi herättäviä kuvia, antavat hyvin suuntaa siitä, millaista kukka-asetelmaa pöytiin haluaisin :)









6 kommenttia:

  1. Olisiko teilläpäin jotakin juhlaliikettä, astiavuokraamoa tms. josta saisit "yhdellä vaivalla" kaikki kukkamaljat, kynttiläkipot yms. vuokrattua? Se voisi olla helpointa... ja ehkä edullisintakin.

    VastaaPoista
  2. Täytyypä ottaa asiasta selvää, en ollut ajatellutkaan, että tuollaisia vaihtoehtojakin voisi olla. :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Hei, uusi lukija ilmoittautuu! Aivan todella ihana blogi :) Teillä tuntuu olevan kaikki jo niin selvillä ja tosi paljon olette saaneet aikaan, itsellä häät 9.7.2011, ja alkaa pieni paniikki iskeä kun huomaa miten paljon edellä muut ovat suunnittelussa! :D

    VastaaPoista
  4. Hei vaan ja tervetuloa lueskelemaan ja toivon mukaan myös inspiroitumaan! Kiitos paljon kehuista! :) Höpsistä, en usko että olet ollenkaan jäljessä suunnittelussa ja touhuilussa, ihan hyvinhän näitä meidänkin jo tehtyjä hääjuttuja ehtisi keväämmälläkin duunailla. Minä vaan oon niin innoissaan häistä, että halusin aloittaa TOSI ajoissa, niin ehtii sitten ainakin suhteellisen rauhassa suunnitella ja tehdä kaikkea. :)
    Olen itse ollut pari viime kesää kaasona, joten häävinkkejä on ehtinyt kerääntyä hyvin talteen, nyt on ihana kun voi toteuttaa omia mieltymyksiä omiin häihin! ;)

    VastaaPoista
  5. Tosi ihania kukkaasetelmia! Tykkäsin erityisesti noista valkeista. Rupesin eilen mielessäni ajattelemaan joitain yksinkertaisia kukka-asetelmia pöytiin, mietin myös samantyylisiä kuin nuissa kuvissa. Lisäksi ehkä valkeita ruusun terälehtiä :) Jos löydät jostain netistä niitä "tekokukkia" niin kerrothan. Tiedä vaikka itsekkin päätyisi niihin :)

    VastaaPoista
  6. Eikö olekin, minäkin olen aivan ihastunut noihin -ja erityisesti juuri valkeisiin! :)
    Olen yrittänyt katsastaa niitä "tekokukkia", mutta huonolla tuloksella. Kävimme tällä viikolla sulhon kanssa kukkaliikkeessä ja kuulemma tuollaisia pikkuisia ja yksinkertaisia kukka-asetelmia maljakoihin voi saada melko edullisesti. Päädymme siis oikeisiin kukkiin -ja todennäköisesti hortensiaan (jota on myös ilmeisesti useassa noissa valkeissa kukka-asetelmissa). :)

    VastaaPoista