Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 3. tammikuuta 2011

Operaatio kutsukortit (osa 1)

Yhteisen joululoman viimeisinä päivinä aloitettiin sulhon kanssa hääkutsukorttien valmistelu. Tavoitteena oli: 1. leikata pahvit oikean kokoisiksi, 2. leikata tekstipaperit oikean kokoisiksi 3. liimata tekstipaperit korttipohjille.
Ostettiin projektia (ja muita tulevia askartelujuttuja) varten pienikokoinen paperileikkuri. Löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta eikä maksanut maltaita. Ollaan sulhon kanssa kumpikin nimittäin niin peukalo keskellä kämmentä, että ensinnäkin kaikki kortit ja paperit olis varmaan menny vinoon jos ois saksia käytetty ja toiseksi niin siinä olis menny tuhottoman paljon enemmän aikaa. No joka tapauksessa, päästiin hyvin tavoitteeseen ja kutsukortit on nyt "esivalmisteltu" itse pääväkertelyä varten. Pääväkertely pitää sisällään vaiheet: 1. kangaspalojen leikkaus ja liimaus, 2. organzanauhojen leikkaus ja liimaus sekä 3. strassien liimaus. Tähän pääväkertelyyn oonkin jo kutsunu kaasoja mukaan apuun, koska se on se vaikein ja työläin vaihe. Onneksi on ihanat kaasot niin ne varmaan rientää apuun mikäli vain pääsevät :)

Meidän kutsukorttimme siis jäljittelee Now & Foreverin Christina-kutsukorttia, mutta viime viikolla löysimme sattumalta yhdestä liikkeestä pieniä, punaisia, pyöreitä strasseja. Niillä viimeistelemme muuten Christinan kanssa samantyyliset kutsukorttimme. Yritän nyt pitää itseni kiireisenä koulu- ja työhommien parissa, jotta en sortuisi tekemään itsekseni kaikkia valmiiksi joku tylsä ja pitkä päivä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti