Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

lauantai 22. tammikuuta 2011

Kutsukorttien väkerrystä

Hääteemaviikonloppu jatkui hääpukujen sovituksen jälkeen tänään päivällä, kun kaasot tulivat meille askartelemaan kutsukortteja minun avuksi. Oli tosi hauska ja kiva päivä, herkuteltiin mustikkapiirakalla ja vaniljakastikkeella, kiinalaisella ruualla ja hyvällä seuralla! :) Kortitkin valmistuivat hetkessä, kun yhdessä niitä tehtiin. Nyt kutsukortit ovat siis täysin valmiita! (Ainoastaan kolmesta kortista jäi puuttumaan kangassuikaleet + strassi, koska valkoinen organza-nauha loppui kesken. Ne kolme jäljellä olevaa korttia onkin sitten nopea ja helppo tehdä valmiiksi itse myöhemmin) Samalla katselimme kaasoille pukuehdotuksia netistä ja puhuimme kaikenlaisista häihin liittyvistä asioista. Toivon mukaan kellään ei ollut eikä jäänyt sellainen pakotettu olo noitten korttien askartelun suhteen. No, en usko, oli sen verran mukava päivä. :)

Ilolla ja ylpeydellä voin nyt sitten esitellä valmiin hääkutsukorttimme (olen peittänyt nimemme kortin alaosasta, joten siitä johtuu alatekstin suttuisuus). Niistä tuli melkosen hienoja vai mitä!? :)




3 kommenttia:

  1. Siis on, todella hienot. Tyylikkäät.:)

    VastaaPoista
  2. On todella upeat. Alan itsekin kallistua 1-osaiseen korttiin.

    VastaaPoista
  3. Tattista! :) Itse mietin silloin kun päätettiin tehdä kutsukortit itse, että tuleekohan niistä ollenkaan tyylikkään tai juhlavan näköisiä, mutta oon kyllä todella tyytyväinen tulokseen -etenkin kun olen askarteluhommissa vähän peukalo keskellä kämmentä! :D Jotenkin tuntuu, että 1-osainen kortti olisi vähän helpompi tehdäkin kuin 2-osainen kortti..? Sitten vain lisätiedot (kuten ajo-ohjeet, lahjatoiveet yms.) erilliselle infopaperille nii a vot! :)

    VastaaPoista