Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

torstai 27. tammikuuta 2011

Sormusihanuus!

Nyt on löytynyt uusi sormussuosikki! Kuten edellinenkin suosikkiehdokas, myös tämä löytyi Kultajousen valikoimasta. Kyseessä on samantyylinen (upotettuja timantteja ja keskellä rungosta nouseva, isompi timantti) sormus, joskin vieläkin hienompi, minun tyyliini sopivampi ja voih, hintavampi -reilusti. Onneksi sulhasen kanssa puhuimme sormusten hintabudjetin jo heti alussa selväksi. Eli hinnalla ei väliä, kunhan löytyy Se Oikea sormus, jota mieluiten pitää loppuelämän ajan sormessa.

Tässä kuvat tämän hetken ykkösvaihtoehdostani:

Princess c/25704


- - -
EDIT: Kuva, jossa yllä oleva sormus on sormessani, on poistettu. Syynä tähän on se, että nyt kun olen valinnut kyseisen sormuksen vihkisormuksekseni, haluan pitää (niille ihmisille jotka eivät ole poistamaani kuvaa vielä nähneet) salaisuutena sen, miltä sormus nimettömässäni näyttää. :)
- - -

Kuvan sormus on minun sormeeni aivan liian iso, mutta kyllä siitä aika hyvän käsityksen saa, miltä se tulisi oikeankokoisenakin näyttämään sormessani. :) Olen aivan ihastunut tähän malliin, jonka löysin vain muutama päivä sitten Kultajousesta (kyseinen sormusmalli on kuulemma aivan uusi, joten ei ihme, etten muista sitä syksyllä sovittamistani sormuksista!). Nyt ei muuta kuin pohdiskelemaan ja uudestaan sovittelemaan sormusta! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana sormus.:)) Itse sain joululahjaksi saman tyylisen mutta kuitenkin täysin erilaisen. Mielestäni tuohon on hyvä yhdistellä muita sormuksia tarvittaessa esm kihlasormus jne. :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Tuon tyyliset sormukset on kyllä niitä kaikkein ihanimpia (omasta mielestäni ainakin). Ja totta, tuollaisen sormusmallin kanssa sopisi moni sormus rinnakkain. Mullehan tulee kihlasormus tulevan vihkisormuksen viereen, ja ainakin tuon sormusmallin kanssa näyttävät melko hyviltä vierekkäin. :)

    VastaaPoista