Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

lauantai 8. tammikuuta 2011

"Valkoinen kaupunki" Lindos vai "Romanttinen kylä" Taormina?

Tässä taas tulee! Vaihtoehtoja ja uusia, upeita, paikkoja näyttää riittävän. Vuorossa ovat Kreikan Lindos ja Italian Taormina. Kumpikin on kuin tehty rauhalliseen, rentouttavaan ja upeilla maisemilla höystettyyn häämatkalomailuun.


Lindos, Kreikka

Lindos sijaitsee Rodoksella ja sen maisemia on kuvattu postikorttimaisiksi. Valkeita taloja ja mutkittelevia kujia riittää silmän kantamattomiin. Lindoksella yhdistyvät luonto ja vesi, sillä kylä sijaitsee meren äärellä, vihreällä kukkulalla. Kuuluisan Akropoliksen temppeleineen ja linnoituksineen voi löytää täältä.



Yleensäkin Lindoksesta luvataan löytyvän paljon nähtävää aina kauniista luonnosta historiallisiin monumentteihin ja upeisiin rantoihin. Kylästä voi bongata myös moni matkamuistoliikkeitä ja ruokapaikkoja, joihin pääsee kätevästi esimerkiksi "aasitaksilla".





 

- - - - -

Linduksella voi majoittautua luksusta henkivään Lindos Blu Hotel & Suitesiin. Hotelli sijaitsee korkealla rinteessä hiekkarannan ja merenlahden yläpuolella. Lindos Blu Hotel & Suites vaikuttaa erityisesti hääpareille ja pariskunnille tarkoitetulta paikalta, sillä sinne eivät lapset ole tervetulleita. Tämä hotelli vaikuttaa todelliselta unelmalta, kuvat puhukoon puolestaan:












Taormina, Italia

Taorminaa mainostetaan romanttisen ja viihtyisän tunnelman paikkana. Pieni kaupunki on täynnä autoilta kiellettyjä kujia ja mitä erilaisempia kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä. Taormina sijaitsee Naxoksen lahden yläpuolella kalliolla.

Ylhäältä, Taorminan kaupungista, pääsee nopeasti alas rantaan joko minibussin tai köysiradan avulla. Kaupungissa on niin tyylikkäitä uimaloita kuin kauniita uimarantojakin.













- - - - - 

Monte Tauron hotelli vaikuttaa Taorminan houkuttelevimmalta majoituspaikalta. Se on rakennettu terassimaisesti rinteeseen ja hotellista onkin mahtavat näkymät. Monte Tauro sijaitsee rauhallisella paikalla, mutta ravintoloihin ja ostoksille on vain lyhyt kävelymatka. Jälleen kerran, kuvat puhukoon puolestaan:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti