Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Posti vie, posti tuo.

Posti on siis vienyt hääkutsut vieraille (ainakin toivon mukaan, yhtään ilmoittautumista emme postin kautta kutsun saaneilta vierailta ole vielä saaneet). Viime ja tällä viikolla posti puolestaan toi meille tilaamamme viininpunaiset kangasservetit ja viininpunaiset "paperiset" kaitaliinarullat (joista voi kätevästi katkoa tarvittavan kokoisia paloja valmiiksi tehtyjä katkoviivoja pitkin) häitä varten. Meille ei siis tule nimikoituja servettejä, vaan sellaiset paksumman ja kankaisen tuntuiset servetit, jotka saa nätisti taiteltua siten, että ne pysyvät pystyssä (ks. bloggaukseni hääpöytäkokeilusta). Lisäksi haaveissa oli saada pöytiin valkoisten pöytäliinojen päälle viininpunaiset kaitaliinat juhlavuutta (ja teemaväriä) tuomaan/lisäämään. Ja etsintöjen jälkeen nämä kaitaliinat sitten suureksi ilokseni löytyivät. :)

Pssssst. Mikäli en ihan täysin väärin katsonut, niin hääpuvustani on vihdoin kuva saatavilla. :) Se löytyy Morsiusateljee Katariinan pääsivulta (krhm ;D) ja mikäli haluaa kurkata sitä -tai lähinnä sen yläosaa- niin ei muuta kuin tänne kattomaan! :) hox: SULHO!! sulla ei ole asiaa tuolle linkki-sivulle! ;)

6 kommenttia:

  1. Olen itse yrittänyt pitkään löytää hyvää kaitaliinaa, kohtalaisella hinnalla. Saanko kysellä mistä tilasitte omanne?

    VastaaPoista
  2. tottahan toki! kaitaliinat ja servetit on Duni-merkkiä. Tässä osoite sen nettisivuille, josta voi käydä katsomassa eri värejä ja vaihtoehtoja: http://www.duni.com/fi/Kotiisi/Aloitus/

    Koska meidän väristä kaitaliinaa ei myydä missään Suomen kaupoissa, jotka myy duni-tuotteita, me tilasimme omamme Myyntiapu Rosan kautta. He siis ostivat Dunilta tarvitsemamme tuotteet ja lähettivät meille postitse. Pientä säätämistä se vaatii, mutta saimme kaitaliinarullat todella kohtuulliseen hintaan -varsinkin kun vertaa hintaa oikeiden, kankaisten, kaitaliinojen hintoihin. Tässä osoite Rosan sivuille: http://www.rosa.fi/cat/index.php

    Tsemppiä ja good luck kaitaliinojen hankkimiseen! :)

    VastaaPoista
  3. Tuo pukusi on nätti! Kokeilin itse samaa Katariinassa :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! :) Aijaa, jännä juttu! :D Millaiseen pukuun päädyit sitten lopulta (vai vieläkö on etsinnät kesken)?

    VastaaPoista
  5. Taisitkin lukea blogistani, mikä puku tuli tilattua, mutta kertaukseksi Sis Idmanin Nina. Vielä mietin, että lisätäänkö siihen joku koriste vai annanko olla pelkistettynä, mutta pitää odotella, että sais oman puvun.
    Kiva kun on joku toinenki oululainen blogimorsian, saa vinkeistä enemmän irti :)

    VastaaPoista
  6. Joo niimpä, tosi kiva että löyty toinenki Oululainen niin ei oo ihan kaikki jutut Etelä-Suomesta päin ;D
    Tuohon sun pukuunhan ainaki passais tosi hyvin joku koriste kun siinä ei oo itessään semmosta tosi huomiota vievää yksityiskohtaa, eli valinnanvaraa riittäis sulla nyt ku mietiskelet! :)
    Millon sulle tulee puku? Itse tilasin sen joskus alkukeväästä ja sen pitäisi saapua liikkeeseen toukokuussa, jänskättää ihan sikana!! :))

    VastaaPoista