Sisällön tarjoaa Blogger.

Ever mine, ever thine, ever ours.

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kutsujen on tullut aika lentää pesästään

..eli viikonloppuna puuhailtiin sulhon kanssa kovastikin kutsuasian kimpussa: käytiin ostamassa kirjekuoret ja postimerkit ja minä oon kirjottanu kynä sauhuten kuoriin nimiä ja osoitteita ja tunkenu kutsuja kuoriin ja liimannu postimerkkejä... Yllättävän työlästä ja aikaa vievää hommaa! :D Vielä muutamia osoitteita odotellaan vanhemmilta (ovat luvanneet kerätä niiden sukulaisten osoitteet, joiden hääkutsut kulkevat postitse) ja sitten olisivat kutsut valmiina lähtemään. Hui! :)

Näkymät lentokoneesta matkalla Helsinkiin. Kaunista!
Kiirettähän tässä ei vielä ole, koska häitä juhlimme vasta elokuussa. Mutta koska emme ole laittaneet kutsuvieraille minkäänlaisia Save the date -kortteja, päätimme, että lähetämme oikeat kutsut sitten hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni pääsisi paikan päälle. Olemme laittaneet tästä syystä myöskin vastauspyyntöpäivän hyvissä ajoin ennen häitä, eli kaksi kuukautta ennen h-hetkeä. Se on melko hyvissä ajoin, mutta uskoisin että suurin osa tietää tuohon mennessä, jos on esim. kesälomareissulla tai jos on jotain muuta sovittua menoa, jonka katsoo meidän häitä tärkeämmäksi. ;) Lisäksi siinä on sitten vielä hyvin aikaa väkertää paikkakortit ja miettiä istumajärjestykset ja ilmoittaa kummitädilleni (jonka ravintola hoitaa häidemme ruokatarjoilun) kaiken tarvittavan ruokavalioihin ja henkilömääriin liittyen. Mietimme sulhon kanssa vielä sitäkin, että useimmat (onnekkaat) viettävät kesälomansa kesä-heinäkuussa. Joten siinä lomaillessa saattaisi unohtua hääkutsuun vastaaminen. Nyt se on heti kesän alussa, jolloin on vielä kaikenlaista puuhaa ja ehtii hyvin vastata kutsuun. Hahahhah, melko hauskoja mietintöjä meillä on ollut, mutta näin olemme kuitenkin asian päättäneet, että vastausta odotamma paria kuukautta ennen häitä! :)

Lisäksi olen tässä kiireen ja touhuilun keskellä ehtinyt hankkia hääpäivän alusvaatteita. Hankin kahdet eri yläosat -toiset hääbudjetista ja toiset omasta pussista. Hääpuvun alle ostin olkaimettoman ja tukevan yläosan (jota voin käyttää jo nyt olkaimettomien vaatteiden kanssa) ja hääyötä varten sitten asiaankuuluvasti jotain vähän romanttisempaa. ;)

Olen ollut vähän kurkkukipuinen tänään, toivotaan että en ole taas tulossa kipeäksi. Terveenä jaksaisi paremmin touhuta hääjuttujenkin parissa. Mukavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Siellä ollaan oltu aikaansaavia :) Kolmivuorotyöläisten voi olla hankala tietää, saavatko kyseisen päivän vapaaksi, mutta ainakin voivat pyytää sitä ajoissa! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, välillä iskee reippaus-puuska! :D Totta, osalle voi olla vaikea tietää, mutta siltä osin kutsu tulee hyvässä mielessä aikaisin, että ehtii ajoissa kysyä töistä sen päivän vapaaksi. :)

    VastaaPoista